Du ved du er aktiv på World of Potter når... Part 2
World of Potter fylder efterhånden så meget i min hverdag, at WoP begynder at blive blandet sammen med min virkelig verden. Jeg ved, at jeg ikke er den eneste der kommer til at blande de to verdener sammen!

- Fra : Edith Kerrigan

Du er nødt til at logge ind for at kunne kommentere.
Ellary Pérez

Ellary Pérez Du ved du er aktiv på WoP, når du skriver dine forskellige deadlines og aftaler ind i din kalender! Det her er så genialt!

Kathleen Turner

Kathleen Turner Du ved du er aktiv på WoP, når din Pinterest er fyldt med mapper af potentielle fc. Elsker det her!!

Ingrid Hagen

Ingrid Hagen Haha, det der med et drev til ens html-koder og at skrive hurtigt på ens tastatur er så relaterbart! Min ene lillebror kommer oftes med kommentaren "hvordan kan du skrive så hurtigt, du ligner en hacker (når hans mine html-koder) xD

Leyla Walsh

Leyla Walsh Ahahahaha alt passer for mig pånær magiske dage og plot xD

Mødested for potterheads

Bliv en del af Danmarks fedeste online Harry Potter univers og mød en masse søde og rare mennesker med samme interresse som dig selv. Vi byder dig velkommen med åbne arme!

Opret profil her

Hold dig opdateret