Vilde fanteorier -  Albus Dumbledore og Ron Weasley?
Noget af det fedeste ved Harry Potter universet er de til tider mindblowing fanteorier der dukker op. I denne blogserie ”Vilde fanteorier” vil vi kigge nærmere på nogle af dem!

- Fra : Niana Bennett

Du er nødt til at logge ind for at kunne kommentere.
Selvia Owlinder

Selvia Owlinder Spændende teori men den lyder ikke så sandsynlig. Elsker de her indlæg:D

Athena Mathewson

Athena Mathewson Virkelig en spændende teori, som virkelig sætter tankerne i gang - skønt opslag, Cham!<3

Eilidh Sinclair

Eilidh Sinclair Jeg er vildt med disse fanteori opslag, og endnu engang må jeg sige, at det er en spændende teori, som der beskrives. Denne har jeg ikke hørt før, så det var interessant at læse om! Det giver helt klart en del tanker <3

Gwendolyn McKinnon

Gwendolyn McKinnon Genialt indlæg Chami! Fantastisk teori<33

Eliah Blake

Eliah Blake Spændende teori :)

Marius Norcross

Marius Norcross Jeg er helt vildt med de her blogindlæg. De sætter tankerne igang. :D

Naira Ruvenacht

Naira Ruvenacht Årh, sikke en spændende teori!<3 Fantastisk opslag, Chamilla<3

Abbie Bovary

Abbie Bovary Genialt blogindlæg! Og hold op, nogle gode argumenter, meget spændende teori! <3 :D

Adeline Jones

Adeline Jones Ihh endnu en gang er jeg vild med dette opslag. Denne teori synes jeg også er utrolig interessant. Jeg er ikke sikker på, at jeg tror på den, da jeg nok ikke synes, at der er beviser nok, men på den anden side, så ligger J.K.Rowling betydning i selv de mindste detaljer, så med ved aldrig <3

Mødested for potterheads

Bliv en del af Danmarks fedeste online Harry Potter univers og mød en masse søde og rare mennesker med samme interresse som dig selv. Vi byder dig velkommen med åbne arme!

Opret profil her

Hold dig opdateret