Harry Potter Rejseguide - London
Hvem elsker ikke at rejse? Jeg er i hvert fald helt vild med det! Og noget jeg elsker næsten ligeså meget som selve rejsen, er planlægningen af steder der skal ses! Derfor har jeg stykket en lille rejseguide sammen til jer! Her har i fem (okay lidt mere end fem) skønne steder i London, i bare MÅ besøge, en gang i altså er i London!

- Fra : Bowen Maddox

Du er nødt til at logge ind for at kunne kommentere.
Lucy Campbell

Lucy Campbell Godt opslag!

Brooklyn Faure

Brooklyn Faure Ihh skønt opslag! Måske man skulle tage en tur til London? <3

Ellesse Boughton

Ellesse Boughton Åh jeg er vild med dette opslag. Jeg går straks ind og sætter dem alle på min rejseliste! <3

Alaska Cooper

Alaska Cooper Kan kun sige GO for alle stederne! Tag afsted folkens!!! <3 Og lækkert indlæg, Ebo!

Mødested for potterheads

Bliv en del af Danmarks fedeste online Harry Potter univers og mød en masse søde og rare mennesker med samme interresse som dig selv. Vi byder dig velkommen med åbne arme!

Opret profil her

Hold dig opdateret