Bliv Klar til Fantastiske Skabninger 2
Jeg tvivler på, at jeg er den eneste, der er edderspændt på, at Fantastiske Skabninger 2 har premiere lige om lidt. Helt præcist, den 15/11, med mindre altså du er en heldig kartoffel med billet til midnatspremieren den 13/11. I anledning af at filmen snart er at finde i biograferne landet over, har jeg bikset opskriften på, hvordan DU sammen med dine venner bliver topklar til at se filmen.

- Fra : Laure Windingham

Du er nødt til at logge ind for at kunne kommentere.
Carys Sakavic

Carys Sakavic Åh sødeste Ebbe! Dette er et helt fantastisk og umådeligt kreativt blogindlæg, som du virkelig kan være stolt af! Jeg glæder mig til at læse mange flere opslag fra dig i fremtiden <3

Brooklyn Faure

Brooklyn Faure Årh, sikke et skønt blogindlæg! <3

Mira Anglerax

Mira Anglerax Fantastisk opslag, Ebbe! :D

Alex McLean

Alex McLean Sikke en fantastisk ide! <3

Donnatello Englando

Donnatello Englando Jeg bliver bare aldrig klar Ebo... Jeg sidder allerede med nerver og venter på det bliver den 13. november! Er så glad for jeg overtalte mig selv til at købe billetten til forpremieren inden der bliver knald på salget!

Mødested for potterheads

Bliv en del af Danmarks fedeste online Harry Potter univers og mød en masse søde og rare mennesker med samme interresse som dig selv. Vi byder dig velkommen med åbne arme!

Opret profil her

Hold dig opdateret