Debat: Hvilken død gjorde mest ondt?
World of Potter er i den grad et samlingspunkt for Harry Potter fans fra hele landet. Nu får du muligheden, for at nørde rigtigt igennem, i Debatten På WoP! Hver anden uge, vil der bliver taget et nyt emne op til diskussion, hvor at i rigtig kan få lov til at give den hele armen i kommentarsporet. Vi fra SoMe-teamet glæder os til at høre hvad i har at sige. Giv den gas!

- Fra : Bellamy Twig

Du er nødt til at logge ind for at kunne kommentere.
Bellamy Twig

Bellamy Twig Det her er så sejt skrevet, June! Rigtig godt arbejde! Jeg græd hele natten, da jeg læste Sirius' død - jeg læste den igen og igen, og til sidst kunne jeg hele passagen uden ad. Men åh for søren hvor jeg også græd, da Severus døde. Helt vildt meget faktisk!

Sidney Montagne

Sidney Montagne Den er svær : men jeg vil også klart lige Freds :(

Matoko Watanbe

Matoko Watanbe Jeg synes helt klart, at Freds død gør mest nas. For det første skilles det uadskillelige par ad, nemlig Weasley-tvillingerne. De to hører sammen, og da den ene dør alt for ung, er føles det bare forkert. For det andet gør begivenhederne lige inden døden den endnu mere sørgelig. Percy, den bror, der længe har været anset som den kedelige, og ham, der forlod familien, kæmpede sammen med Fred og havde lige lavet en joke. EN JOKE! Percy! Det er grunden til, at Fred dør med et smil på læben. Til gengæld når Fred aldrig at opleve familien med "den nye" Percy, hvilket gør døden endnu mere trist.

Alyss Mainwaring

Alyss Mainwaring Jeg synes uden tvivl at Sirius var noget af det bedste som skete for Harry, derfor er det noget så trist at han døde! Derudover er det jo noget over Remus og Snape, som bare gør at jeg bliver så ked af det når de dør!

Alberte Dean

Alberte Dean Bellatrix var ærligt en af mine favorit karaktere! Og Hermione selvfølig, men ærligt! Jeg kan ikke lade vær med at fælde en tåre når jeg ser Bellas død... Og så er der Dobby! Jeg lyver hvis jeg siger at jeg ikke græder når han dør!

Georgina Tenebris

Georgina Tenebris Kom i tanke om at der er et par ting, jeg ikke kom ind på i min sidste kommentar. So here we go again. For mig er der aldrig sådan EN død, der gør mest ondt. For når der er så mange karakterer der er døde. Så er det for det første svært at vælge kun en. Men så er der jo det at nogle af karaktererne er nogen man har holdt af i lang tid. Mens der er andre man kun lige er begyndt at kunne lide. Og begge de slags døde gør jo ondt, bare på forskellige måder. For det gør ondt når man skal sige farvel til en karakter, man har holdt af til at starte med. Men også når det er en karakter, man kun lige er begyndt at kunne lide, for så mister man karakteren hurtigt igen. Det gør især ondt når man genlæser/genser. Jeg glemte også at nævne, at ikke nok med at Regulus ofrede sit liv. I håbet om at en horcrux ville blive destrueret. Så lykkedes det ikke engang. Som for mig, gør Regulus’ død til at gøre endnu mere ondt. For han ofrede sit liv, for sådan set ingenting. Jeg kom også i tanke om at Colin Creevey jo også døde. For mig, gjorde den død også ondt. Det blev nævnt meget kort, så man lægger dårlig nok mærke til at han døde. Og man ved det ikke hvis man kun har set filmene eller hvis man ikke lægger mærke til mindre detaljer i bøgerne. Så det er nok mest noget man lægger mere mærke til ved genlæsning af bøgerne. Jeg syntes at den død gjorde ondt. Fordi at han jo for det første stadig var meget ung, men så også fordi at han er en lidt glemt karakter. Så han bliver sjældent snakket om. (Lidt det samme med Regulus)

Ezra Vogel

Ezra Vogel Sirius, Dumbledore, Dobby og Snape ramte mig alt for hårdt. Jeg var sur på J.K Rowling i en lang periode..

Kaden Kingsman

Kaden Kingsman Bellatrix Lestrange.

Frida Tanner

Frida Tanner Jeg synes helt klart at Fred var den der gjorde mest ondt:/ han har altid været min ynglings karakter. Men jeg er lidt i tvivl om Lavender Brown og Colin Creevy døde?

Damian Millar

Damian Millar Remus og Nymph.. jeg mener Tonks ;-) ...fordi det er smukt, at de dør sammen, og trist, at deres barn bliver forældreløs

Amarielle Weavers

Amarielle Weavers Fantastisk godt blogindlæg!

Georgina Tenebris

Georgina Tenebris Jeg er ret enig med den her liste (især Remus, Nymphadora og Fred) men savner dog også Cedric Diggory, Hedvig og Regulus Black. Cedric havde jo stadig hele sit liv foran sig, og blev dræbt som om han var en ubetydelig brik i et spil. (Og efter hans død tager historien også en mere dyster drejning)Hedvig var en af Harry’s første venner og den eneste ven når han var hos familien Dursley. Og så døde hun så pludseligt, at det dårligt nok når at synke ind. Regulus Black, måske ikke lige den karakter de fleste tænker på når man siger “hvilken død gjorde mest ondt”. For han er en ret overset karakter. Men jeg syntes også at hans død var trist. Fordi han i sådan en ung alder, ofrede sit eget liv. I forsøget på at destruere en af Voldemort’s horcruxes, så Voldemort en gang kunne blive besejret. Som jo er meget modigt, især fordi han selv havde startet ud på Voldemorts side. Men alligevel, så troede ALLE at han bare havde været en kujon, der døde i forsøget på at stikke af. (Jeg undskylder den lange kommentar her haha. Syntes bare at de karakterer’s døde, også fortjente at blive nævnt <3)

Julie Starlight

Julie Starlight Ej det er jo svært :o Men det må nok være Sirius', så.

Fenella Docherty

Fenella Docherty Jeg forelskede mig i Gary Oldman i filmene - og hans måde at udleve rollen som Sirius Black, så i filmene var hans død noget af en tudefest for mig, det var det knap så meget i bøgerne hvis jeg skal være helt ærlig. I bøgerne ramte Dumbledores død mig, som et lyn, av hvor gjorde det ondt - men hvad der gjorde aller mest ondt, det var altså Freds død, og jeg tror at den gjorde aller mest ondt, fordi man ikke kunne andet end at elske ham (og George ofc), og så fordi det bare ikke er okay at skille Fred og George ad, altså hvad er Fred uden George og omvendt? Skide fedt opslag - og hvor glæder jeg mig til flere debatter i fremtiden!

Valeria Clearwater

Valeria Clearwater Af disse så er det Fred, men jeg tuder flere timer når Snape dør

Lunabella Quinn

Lunabella Quinn Fred weasley eller dobby

Mødested for potterheads

Bliv en del af Danmarks fedeste online Harry Potter univers og mød en masse søde og rare mennesker med samme interresse som dig selv. Vi byder dig velkommen med åbne arme!

Opret profil her

Hold dig opdateret