Debat: Dødsregalierne
World of Potter er et samlingspunkt for Harry Potter fans fra hele landet, hvor vi i den grad kan få lov til at nørde igennem. Nu får du muligheden for at debattere vores allesammens yndlingsunivers her i Debatten! Vi glæder os meget til at høre hvad I har at sige!

- Fra : Eliora Fairchild

Du er nødt til at logge ind for at kunne kommentere.
Georgina Tenebris

Georgina Tenebris Altså, jeg syntes at oldstaven og genopstandelsesstenen nok er de farligste. Staven kan gøre folk gale med hunger efter magt. Og stenen kan gøre folk vanvittige af sorg. Men det giver jo også mening. Eftersom at døden havde prøvet at snyde brødrende, og havde forsøgt at give dem noget, der i sidste ende ville ende deres liv. Og det lykkedes. Pånær med den sidste bror og usynlighedskappen. For kappen er ikke så særlig (ja den er fed nok, men den er ikke så magtfuld som de to andre af dødsregalierne). Det er dog også grunden til at jeg - og sikkert mange andre - ville vælge den hvis de skulle. For den kommer ikke med nogen alvorlige konsekvenser. Og nogengange kunne det vel bare være rart at kunne gøre sig usynlig. Dog syntes jeg at den farligste genstand er genopstandelsesstenen. Eftersom at med staven, så kender man risikoen for at andre vil gøre hvad de vil for at få den. Men en person der er desperat for at se en elsket de har mistet igen. Vil ikke tænke over konsekvenserne. Faktisk så ser jeg lidt genopstandelsesstenen, som drømmespejlet. Man ser noget man ville ønske man kunne have. Og drømmer sig væk fra virkeligheden. Som jo er meget farligt. Især hvis man som broren, dræbte sig selv, for at være sammen med en man har mistet. Jeg har faktisk også læst en teori om at genopstandelsesstenen ikke rigtigt viser personen man har mistet. Og at den i stedet, med vilje prøver at snyde en til at få sig selv dræbt. For broren dræbte jo sig selv, og Harry så den og gik direkte over og fik med vilje Voldemort til at dræbe sig. Og personerne blev beskrevet som ikke rigtigt at være i live. Det er dog bare en teori, og syntes allerede jeg har skrevet en del, og vil ikke fortsætte for længe xD Vil dog give Robin ret, jeg syntes også at jeg ser mindst hype over genopstandelsesstenen. Men mange ved nok at de ikke rigtig vil kunne få nogen tilbage med stenen. Og derfor vælger de hellere en af de andre.

Bellamy Twig

Bellamy Twig Ååååh jeg ville ønske mig genopstandelsesstenen. Det med at se et glimt af nogen, der er gået tabt for evigt, lyder for mig utrolig værdifuldt. Jeg synes dog, at genopstandelsesstenen generelt er den, der er mindst hype over - er I andre enige med mig? Man får ikke rigtig sine kære tilbage, men der kan ikke være én, der har mistet, der ikke ville give alt for at se nogen igen

Amarielle Weavers

Amarielle Weavers Mega fedt blogindlæg Eliora!!

Theo Cooper

Theo Cooper Jeg kunne godt tænke mig at debattere omkring omskrivningen af så væsentlige karakterer fra bog til film. Et eksempel kunne være Hermione Granger.

Mødested for potterheads

Bliv en del af Danmarks fedeste online Harry Potter univers og mød en masse søde og rare mennesker med samme interresse som dig selv. Vi byder dig velkommen med åbne arme!

Opret profil her

Hold dig opdateret