Magiske Memes - Neville Longbottom
Så blev det tid til endnu en Torsdag med Magiske Memes! Som jo er det opslag, der altid kommer med de allersjoveste memes, jeg kan finde på nettet ! PÅ denne Torsdag har jeg fundet en masse sjove memes med den mest klodsede person jeg kender i Harry potter.. Nemlig Neville Longbottom.

- Fra : Niana Bennett

Du er nødt til at logge ind for at kunne kommentere.
Gwendolyn McKinnon

Gwendolyn McKinnon Fantastisk som altid!<33

Abbie Bovary

Abbie Bovary Det er opslag er jo fantastisk!! <33

Lauriz Strange

Lauriz Strange Jeg ELSKER dine memes Printerrr <333

Adeline Jones

Adeline Jones AHahaha jeg elsker det her opslag! <3

Mødested for potterheads

Bliv en del af Danmarks fedeste online Harry Potter univers og mød en masse søde og rare mennesker med samme interresse som dig selv. Vi byder dig velkommen med åbne arme!

Opret profil her

Hold dig opdateret