Test: Hvilken professor er du?
Er du tit blevet spurgt om, hvilken professor du er, men du kunne ikke svare på det, fordi der er mange gode karakterer, som passer godt på dig? Det dilemma har vi vist alle sammen prøvet af have. Derfor har jeg, Celeste Avery, valgt at kreere en lille test til jer. Her kan i finde ud hvem, hvem der virkelig er jeres yndlings professor.

- Fra : Bellamy Twig

Du er nødt til at logge ind for at kunne kommentere.
Adeline Jones

Adeline Jones Ih skønt første blogindlæg! <3. Jeg blev dejlige Minerva *-*

Jenna Mercer

Jenna Mercer Jeg blev Smørhår xD

Karma Moonja

Karma Moonja Jeg fik Alastor Dunder

Sidney Silva

Sidney Silva Yayy! McGonagall her <3

Jadi Wildfyre

Jadi Wildfyre Super fin og skøn test! Jeg fik 1 af hver, men endte med Alastor Dunder! "Måske synes du faktisk at livet er lidt bedre, når man lever det farligt?" - Elsker det! Jeg kan vel ikke være den eneste der har fået ham? :O

Laranya Chandra

Laranya Chandra Iiiih sikke en fantastisk og sjov test!! :D <3

Valeria Moore

Valeria Moore Jaaaa, fik McGonagall <3

Amira Abbas

Amira Abbas Uha, jeg blev Snape, det kan ikke være rigtigt :O Men den er da mega fin Este, sådan! <3

Alberte Dean

Alberte Dean Deeejlig artikel Este!<3 Jeg blev Minerva! Så hurra for det!
Igen: SKØN ARTIKEL!

Bellamy Twig

Bellamy Twig Elsker din test, Celeste! Især fordi jeg blev SEVERUS!

Amarielle Weavers

Amarielle Weavers Jeg er også Minerva! Fantastik blodindlæg Celeste <3

Elliot Adams

Elliot Adams Samme her, ahah - Minerva her også! Skøn artikel <3

Wesley Mazer

Wesley Mazer 4 B, 1 A.. Minerva <3

Mødested for potterheads

Bliv en del af Danmarks fedeste online Harry Potter univers og mød en masse søde og rare mennesker med samme interresse som dig selv. Vi byder dig velkommen med åbne arme!

Opret profil her

Hold dig opdateret