Tandlæger i den magiske verden
Har du også undret dig over tandlægers eksistens i den magiske verden? Så er dette en undersøgelse for dig! Jeg har undersøgt om de er en ting i den magiske verden, er det et kæmpe plothul eller har de alle bare meget store huller i tænderne? Find svaret her!

- Fra : Edith Kerrigan

Du er nødt til at logge ind for at kunne kommentere.
Ezekiel Ledgerwood

Ezekiel Ledgerwood Der findes faktisk tandrensende pebermyntestænger! Så helt ligeglade er de i hvert fald ikke med tænderne, men jeg tænker Theo må have ret i, at det kan være fordi tandbaseret magi er nemt.

Vanya Kaminsky

Vanya Kaminsky Et af livets store spørgsmål Mae! Jeg tror nok, at jeg melder mig ind på Theo teori though, den virker meget sandsynlig!

Maeve Palmer

Maeve Palmer Jeg lever for den analyse, Theo!

Theo Cooper

Theo Cooper Det mest interessante her er, at tænder er et gennemgående tema i flere af bøgerne. Vi alle husker Hermione der rammes af en besværgelse der får hendes tænder til at vokse. Disse formindskes hos skolesygeplejersken. Harry Potter knækker derudover også en tand ved landingen hos Nymphadora Tonks’ forældre. Her forklarer Ted, aka Edward Tonks, Nymphadoras far at han blandt andet healede Harrys knækkede tand. Min konklusion er, at tandbaseret magi er så nem en form for magi, at der ikke er behov et tandlæge speciale inden for den magiske verden. Mit bedste bud, er dog, at man kan få hjælp hos en healer, aka. i Hermiones tilfælde.

Kittinan Hiranchai

Kittinan Hiranchai Ville med glædeligt få fixet et hul med en magisk tandlæge - massere af tryl-smerte-væk for mig, tak!

Caelan Dargan

Caelan Dargan Ej, det her er simpelthen så fedt!! Mega godt lavet!!

Mødested for potterheads

Bliv en del af Danmarks fedeste online Harry Potter univers og mød en masse søde og rare mennesker med samme interresse som dig selv. Vi byder dig velkommen med åbne arme!

Opret profil her

Hold dig opdateret