Ediths Boghjørne: Magiske bøger
Det er ofte sådan, at mange Harry Potter fans er rigtig glade for at læse.. Det er jeg nemlig, og jeg læser virkelig meget og virkelig ofte. Hvis der er noget, jeg elsker mere end at læse, så er det at dele min læseglæde med andre! Derfor deler jeg lidt ud af nogle bøger, som jeg tror vil falde i fantastisk jord hos en Harry Potter fan!

- Fra : Edith Thompson

Du er nødt til at logge ind for at kunne kommentere.
Sophia Collins

Sophia Collins Uhh spændende bøger <3

Zakia Summers

Zakia Summers Tror kun jeg har hørt om Nattens Cirkus før, kan da være jeg lige skal have set på de to andre! :O Virkelig spændende opslag, det altid godt med inspiration til ny læsning i fantasy genren!

William Acheron

William Acheron Nattens Cirkus må jeg ud og have fat i! Den lyder vildt god! <3

Vanya Kaminsky

Vanya Kaminsky Der var lige tre bøger mere til min liste!

Mødested for potterheads

Bliv en del af Danmarks fedeste online Harry Potter univers og mød en masse søde og rare mennesker med samme interresse som dig selv. Vi byder dig velkommen med åbne arme!

Opret profil her

Hold dig opdateret