Vilde fanteorier – Harry Potter udødelighed?
Noget af det fedeste ved Harry Potter universet er de til tider mindblowing fanteorier der dukker op. I denne blogserie ”Vilde fanteorier” vil vi kigge nærmere på nogle af dem!

- Fra : Niana Bennett

Du er nødt til at logge ind for at kunne kommentere.
Adeline Jones

Adeline Jones Super interessant teori! Jeg er dog ikke sikker på, at jeg tror på den. Hvis man går ud fra den danske profeti, så siger den " og den ene må dø for den anden hånd". Jeg kan godt se, hvordan det kan forståes, at det er den eneste måde, hvorpå de kan dø. Jeg ser det dog blot som en profeti om, hvordan en af dem dør. Voldemort er død, så den del er opfyldt. Hvis man putter næste del på " for ingen af dem kan leve, hvis den anden overlever.", så synes jeg stadig, at det giver mening. Ingen af dem har rigtig levet, efter profetien blev givet, før Voldemort døde, for de har begge levet med viden om, at der enten er en, der jager dem, eller viden om at en levende person kan blive deres død. Jeg ser det altså som, at når en af dem er død for hånden af den anden, så kan den anden endelig leve - uden at være udødelig. (Jeg håber, at den forklaring giver mening, for det blev lidt indviklet at skulle forklare xD).

Gwendolyn McKinnon

Gwendolyn McKinnon Fantastisk opslag Chamiii<33

Zakia Summers

Zakia Summers Det er en interessant teori og som tildels vel også understøttes med historien om de tre brødre. Harry har jo reelt fat i alle tre genstande som de tre brødre har, selvom han skiller sig af med i hvert fald staven igen. Men den mest interessante af dem er nok delen med kappen. Den yngste bror kan ikke blive taget af døden så længe han bærer kappen, det kan Harry jo egentlig også gøre, så det vel ikke utænkeligt han er udødelig til han selv vælger at dø, hvis man tager historien om de tre brødre for sand, i forening med profetien.

Abbie Bovary

Abbie Bovary Virkelig spændende teori, Cham! :D <3

Emma Grint

Emma Grint Skønt opslag Cham, og interessant teori! <3

Lauriz Strange

Lauriz Strange Lækkerrrrrrt opslag Chamilla!<333

Mødested for potterheads

Bliv en del af Danmarks fedeste online Harry Potter univers og mød en masse søde og rare mennesker med samme interresse som dig selv. Vi byder dig velkommen med åbne arme!

Opret profil her

Hold dig opdateret