Ediths Køkken: Kræs løgsuppe
Jeg har smidt piskeriset og bagevægten fra mig, og er i stedet hoppet en tur i det salte køkken. På sådan en vinterdag, er der altså ikke noget bedre end en god omgang suppe. Nej vel? Derfor har jeg en skøn opskrift med på en lækker løgsuppe, men ikke hvilken som helst løgsuppe. Det er nemlig Kræs franske løgsuppe, han serverer i Harry Potter. Mums!

- Fra : Edith Kerrigan

Du er nødt til at logge ind for at kunne kommentere.
Ripley Bardot

Ripley Bardot Nu er jeg ikke den store suppespiser, meeeen!

Christopher Thompson

Christopher Thompson Den opskrift skal jeg have testet i ferien!

Veronica Goretti

Veronica Goretti Den opskrift må jeg prøve!

Mødested for potterheads

Bliv en del af Danmarks fedeste online Harry Potter univers og mød en masse søde og rare mennesker med samme interresse som dig selv. Vi byder dig velkommen med åbne arme!

Opret profil her

Hold dig opdateret