Debataftener på WoP – slip din indre debattør løs
Hvis du har en debattør gemt inden i, kan du lige nu slippe den løs på World of Potter. Ledergruppen har planlagt forskellige debataftener, hvor der snakkes om alt fra blodstatus til Hogwarts kollegier. Læs med her, for at få lidt mere af vide om den seneste debataften!

- Fra : Selma Dubois

Du er nødt til at logge ind for at kunne kommentere.
Adeline Jones

Adeline Jones Dejligt indlæg <3. Jeg var virkelig ærgelig over, at jeg ikke rigtig havde mulighed for at deltage i noget af det, men jeg håber, at der kommer flere ;).

Theo Cooper

Theo Cooper Fantastisk blogindlæg! :D Tusind tak for et vidunderligt blogindlæg! Det mest interessante var at få et indblik i karakterer man jævneligt ser, men faktisk ikke emner med! Tusind tak for at gøre det muligt <3

Bellamy Twig

Bellamy Twig Fantastisk dækning, Swanson <3! Bloggen bliver bare bedre og bedre - Det er simpelthen på så højt et niveau!

Athena Mathewson

Athena Mathewson Skøn blogpost, Cham!<3

Erica Walsh

Erica Walsh Fantastisk indlæg chamilla <3

Maximilian Kingsleigh

Maximilian Kingsleigh Fantastisk blogindlæg! <3

Selma Dubois

Selma Dubois Debataftenerne var skønne, sikke en fryd at se den livlige debat. Du har dækket det så fint ind her Chammi, så fint <3

Mødested for potterheads

Bliv en del af Danmarks fedeste online Harry Potter univers og mød en masse søde og rare mennesker med samme interresse som dig selv. Vi byder dig velkommen med åbne arme!

Opret profil her

Hold dig opdateret