Bagning med Francis: Toms chokoladedessert
Det er ingen hemmelighed, at de spiser rigtig meget mad i løbet af de syv Harry Potter bøger. Som i.. rigtig meget mad! Det mad, specielt desserterne, kaster jeg mig over i min blogserie "Bagning med Francis", hvor jeg forsøger at genskabe nogle af de ting, de nyder i Harry Potter for at teste, om det nu egentlig er så lækkert, som vi tror!

- Fra : Edith Thompson

Du er nødt til at logge ind for at kunne kommentere.
Jaxon Moore

Jaxon Moore Jeg må sige, at det inspirerer! Det skal prøves!

Theia Fairfield

Theia Fairfield Åhhh, lyder mega lækker! Men jeg kan knap varme en toast uden at brænde køkkenet ned, så lige over mit niveau. xD

Caelan Dargan

Caelan Dargan Orv manner, det her er simpelthen SÅ fedt!

Nicholas Acheron

Nicholas Acheron Love thiiiis!! Den skal helt klart prøves en dag!!

Mødested for potterheads

Bliv en del af Danmarks fedeste online Harry Potter univers og mød en masse søde og rare mennesker med samme interresse som dig selv. Vi byder dig velkommen med åbne arme!

Opret profil her

Hold dig opdateret