Bloggens Voxpop - Brugernes mulighed for at ændre én ting
Bloggens Voxpop er atter tilbage, hvor et nyt emne bliver taget op ude blandt jer brugere! Så er I også nysgerrige på at høre, hvad andre tænke om et bestemt område inden for Harry Potter-universet? Så læs med!

- Fra : Noémie Wright

Du er nødt til at logge ind for at kunne kommentere.
Kathleen Turner

Kathleen Turner Jeg vil faktisk bare gerne bede om mere Cedric i Flammernes Pokal (filmen) - han har de bedste momenter i bogen, hvor man også mærker Hufflepuff ånden. Filmen fremstiller ham som en mobber, hvorimod han i bogen er god til at bede de andre om at opføre sig ordentlig overfor Harry under trekampen.

Noémie Wright

Noémie Wright Faktisk må jeg indrømme, at jeg er /så/ enig med både punkterne i opslaget og her i kommentarfeltet - Hufflepuff og Ravenclaw har slet ikke fået nok kredit xD Men hvis jeg skulle fremhæve noget nyt måske? Jeg synes, Peeves mangler i filmen! Der er SÅ meget pingpong med Peeves, som ville være episk på film! Jeg griner hver gang jeg læser passagerne, hvor Peeves er med - særligt hans sang i 7'eren efter de har vundet.

Flier Wellson

Flier Wellson Helt enig i alt for lidt fokus på Hufflepuff (især) og Ravenclaw.

Maybelline Carlisle

Maybelline Carlisle Gode pointer hele vejen rundt! Personlig kunne jeg godt have tænkt mig en mere bred repræsentation af kollegierne. For det første var der meget fokus på Gryffindor vs. Slytherin, hvor Gryffindorerne havde en bred vifte af personligheder og folk, der passer ind på kollegiet på forskellige måder. Omvendt blev Slytherin repræsenteret meget homogent, som om alle på det kollegie var onde fuldblodsfanaster med dødsgardister som forældre. Derudover var Ravenclaw og Hufflepuff meget i baggrunden og det kunne være rart at have set mere til de to kollegier.

Edith Thompson

Edith Thompson Den er måske mega oplagt og obvious, men hvis der er én ting, jeg vil ændre ved filmene er det hele Ginnys personlighed for... hvor er den? Jeg tror de tabte Ginnys mega cool og seje personlighed et sted, da de skulle adaptere bøgerne til film, for den er pist væk. Dét ville jeg ændre!

Mødested for potterheads

Bliv en del af Danmarks fedeste online Harry Potter univers og mød en masse søde og rare mennesker med samme interresse som dig selv. Vi byder dig velkommen med åbne arme!

Opret profil her

Hold dig opdateret