Harry Potter: Quidditch Champions
Vi kan se frem til et helt nyt spil! Inden længe udkommer nemlig et splinternyt Harry Potter spil, som vil lade dig flyve blandt stjernerne og give dig mulighed for, at blive den næste store quidditchstjerne.

- Fra : William Acheron

Du er nødt til at logge ind for at kunne kommentere.
Jesse Clarke

Jesse Clarke Jeg vil glæde mig ja, men tror desvære ikke det bliver en af de helt "store" spil. Bare det seneste gameshow, både fra PS og Xbox, er lige præcis dette spil ikke nævnt som en af dem der kommer. Om jeg skal have det, jeg ved ikke rigtig, jeg elsker alt ved quidditch ja, men tror mere det er en "fifa" rip off bare på kost i stedet for fodbold.

Margaret Scott

Margaret Scott Ej det lyder vildt fedt :0

Jaxon Moore

Jaxon Moore Det spil har godt nok noget af et spil at leve op til, og det bliver spændende om det kan!

Raquel Kingsleigh

Raquel Kingsleigh Det lyder virkelig fedt!

Massimo Acheron

Massimo Acheron Omgggg hvor nice!!

Edmund Memphis

Edmund Memphis Glæder mig!!

Otto Popper

Otto Popper Elskede det gamle Quidditch-spil! Så det her kan kun blive fedt! Virkelig fedt med en update på det, William!

Flier Wellson

Flier Wellson Hvor er det fedt undersøgt William - og det bliver sjovt at se om det kan være lige så godt og bedre end det gamle Quidditch-spil, som var genialt :D

Holly McCains

Holly McCains Det ser vildt spændende ud! Ville gerne købe det, men jeg har heller ikke noget at spille det på (græder).

Ezekiel Ledgerwood

Ezekiel Ledgerwood Det ser SÅ spændende ud! Jeg har desværre ikke noget at spille det på, øv! Havde jeg haft det, skulle jeg helt sikkert have haft fat i spillet i hvert fald. Måske engang i fremtiden, krydser fingre!

Mødested for potterheads

Bliv en del af Danmarks fedeste online Harry Potter univers og mød en masse søde og rare mennesker med samme interresse som dig selv. Vi byder dig velkommen med åbne arme!

Opret profil her

Hold dig opdateret