Fantastiske Faceclaim 9
Så er jeg klar med endnu en skøn runde af Fantastiske Faceclaims. Det er en serie hvor jeg, Edith Kerrigan, tager en tur rundt i min lange liste af mulige faceclaims, og deler nogle af de bedste med jer! Normalt er mine opslag inddelt i kategorier efter hårfarve og type, men fremover er det helt tilfældigt!

- Fra : Felipe Gastrell

Du er nødt til at logge ind for at kunne kommentere.
Ava Fraser

Ava Fraser Uh gode FC!

Flier Wellson

Flier Wellson Fremragende arbejde! Jeg er fan!

Noémie Wright

Noémie Wright ... Jim Parsons er sådan min all-time favorit!! Ihhh

Frances Gilens

Frances Gilens *savler over alle de flotte fc’s*

Mødested for potterheads

Bliv en del af Danmarks fedeste online Harry Potter univers og mød en masse søde og rare mennesker med samme interresse som dig selv. Vi byder dig velkommen med åbne arme!

Opret profil her

Hold dig opdateret