Derfor skal du med til Harry Potter Festival!
I efterårsferien, blev der for 15’ne gang afholdt Harry Potter Festival i Odense. Var du ikke med? Her får du ti grunde til hvorfor lige du med næste år!

- Fra : Niana Bennett

Du er nødt til at logge ind for at kunne kommentere.
Maximilian Kingsleigh

Maximilian Kingsleigh Det her er bare så skønt! HPF er virkelig bare noget af det bedste! Kan anbefale det <3

Adeline Jones

Adeline Jones Åhhh jeg vil så gerne med næste år. Det lyder som en vildt fed oplevelse og desuden en glimrende måde at lære folk fra WoP at kende på <3

Marius Norcross

Marius Norcross Fantastisk indlæg. Jeg kan varmt anbefale HPF, det er et godt sted at møde nye bekendtskaber, der er mange ting at se og prøve. Det er en fantastisk mulighed for at indleve sin indre HP-væsen. Jeg vil sige tak for I år! <3

Kaden Kingsman

Kaden Kingsman Jeg krydser fingre for, at jeg til næste år har råd til transporten både til og fra. Og så selvfølgelig også, at billetterne til de ting man opleve er i hus. :-D Nu må jeg se hvordan tingene ser ud til næste år. :-)

Nicole Alton

Nicole Alton Kan varmt anbefale HPF det er så hyggeligt, plejer altid at overnatte hos en ven men hun bor ikke i Danmark mere

Banned bruger

Banned bruger Var DSV ikke til HPF i år da jeg bor langt væk fra Odense og jeg har nogle dovne forældre. Dog har jeg tænkt mig at tage afsted næste år. Også selvom det kommer til at koste mig en time i tog!<3

Ophelia OConnell

Ophelia OConnell Ej hvor fantastisk et opslag Aquene :) og ja vil gøre alt hvad jeg kan for at komme med næste år, om jeg så skal leje et hotelværelse eller noget i de dage, så gør jeg det ;)

Sofia Desmerciéres

Sofia Desmerciéres Det var så fedt! Kan klart anbefale alle til at tage med!

Eliah Blake

Eliah Blake Det lyder altså bare spændende!!

Dylan Walsh

Dylan Walsh Det er nogle rigtig gode grunde, men det der holder mig mest fra det, det er faktisk at jeg synes det er uoverskueligt at finde ud af hvor mange penge man skal spare sammen, for transport i sig selv er op mod 500 kroner...

Erica Walsh

Erica Walsh sikke en fantastisk artikel ryllebanan <3 du skriver simpelthen så godt ! .. og sikke nogle smukke billeder, hvor har jeg mund set dem før ;) <3

Damian Millar

Damian Millar HPF var så fedt i år! Skal helt sikkert med igen næste år :-)

Mødested for potterheads

Bliv en del af Danmarks fedeste online Harry Potter univers og mød en masse søde og rare mennesker med samme interresse som dig selv. Vi byder dig velkommen med åbne arme!

Opret profil her

Hold dig opdateret