Harry Potter nyt: Fantastiske Skabninger 3
Fantastiske Skabninger 3 lander i de danske biografer i dag, og dét er jo noget, som vi virkelig har ventet på i rigtig lang tid. Derfor tager vi en lille opvarming til filmen, dykker ned i deltajerne fra traileren og de ting, vi ved indtil videre.

- Fra : Francis Walker

Du er nødt til at logge ind for at kunne kommentere.
Estelle Blanchett

Estelle Blanchett Elsker! Det bliver så godt!

Meryl Luca

Meryl Luca Jeg er som et lille barn igen!!! Så fantastisk indlæg, Francis, og ihhhh indholdet er jo helt til at smile bredt over *inlove* <3

Penelope Laurent

Penelope Laurent Ihhhh, jeg glæder mig til at se den!

Nadine Fawcett

Nadine Fawcett Og ja; jeg glæder mig til at hele soundtracket bliver udgivet :-D

Elvira Coucheron

Elvira Coucheron Musikken!! Musiikken :-D God fornøjelse til jer alle sammen

Savannah Haven

Savannah Haven Amen jeg glæder mig endnu mere til i morgen nu!

Nadine Fawcett

Nadine Fawcett Har været til forepremiere på den (6/4) og skal se den igen i weekenden (9/4) og jeg kan sige at den er værd at se! Skuffet, det blev jeg i hvert fald IKKE, så jeg synes man skal give den et forsøg :-D

Mødested for potterheads

Bliv en del af Danmarks fedeste online Harry Potter univers og mød en masse søde og rare mennesker med samme interresse som dig selv. Vi byder dig velkommen med åbne arme!

Opret profil her

Hold dig opdateret