Fantastiske Faceclaims: Mørkhårede, del 2
Jeg kan vidst ikke være den eneste, der har en masse Faceclaims liggende, som man bare ville ønske man kunne bruge, men i så fald ville ende med aaaalt for mange dobbeltbrugere? Jeg elsker at jagte Faceclaims, og derfor kører bloggen serien "Fantastiske Faceclaims", hvor jeg hjælper jer med at finde det helt rette Faceclaim til din karakter!

- Fra : Edith Thompson

Du er nødt til at logge ind for at kunne kommentere.
August Murphy

August Murphy HAPS for nogle SNACCS! Åh...

Vanya Kaminsky

Vanya Kaminsky Jeg bliver nødt til at stoppe med at kigge så meget på de her opslag... Jeg får bare lyst til at lave flere karakterer!

Ellary Pérez

Ellary Pérez Haps, hvor ser de godt ud! Elsker det her, Fran!

Mødested for potterheads

Bliv en del af Danmarks fedeste online Harry Potter univers og mød en masse søde og rare mennesker med samme interresse som dig selv. Vi byder dig velkommen med åbne arme!

Opret profil her

Hold dig opdateret