Fantastiske Faceclaims: Krøller, del 1
Jeg kan vidst ikke være den eneste, der har en masse Faceclaims liggende, som man bare ville ønske man kunne bruge, men i så fald ville ende med aaaalt for mange dobbeltbrugere? Jeg elsker at jagte Faceclaims, og derfor kører bloggen serien "Fantastiske Faceclaims", hvor jeg hjælper jer med at finde det helt rette Faceclaim til din karakter!

- Fra : Edith Thompson

Du er nødt til at logge ind for at kunne kommentere.
Kathleen Turner

Kathleen Turner Grrr, hvorfor får jeg så mange ideer til karakterer? D: However, elsker elsker elsker den her blogserie!

Vanya Kaminsky

Vanya Kaminsky Jeg burde så meget ikke gå ind på de her blog posts! Det er alt for fristende! Og uf ham Paul ser altså dejlig ud xD

Mødested for potterheads

Bliv en del af Danmarks fedeste online Harry Potter univers og mød en masse søde og rare mennesker med samme interresse som dig selv. Vi byder dig velkommen med åbne arme!

Opret profil her

Hold dig opdateret