Upopulære holdninger til Harry Potter
Harry Potter har et meget stort fællesskab med fans i alle aldre verden over. Med mange fans kommer mange holdninger, og vi har alle hver vores. Nogle holdninger er mere ”populære”, men der er utrolig mange forskellige holdninger derude. Her har jeg samlet nogle af de mindre populære holdninger til Harry Potter.

- Fra : Aleja Navarro

Du er nødt til at logge ind for at kunne kommentere.
Marion Coltrane

Marion Coltrane Ih, mega godt blogindlæg, Francis!!

Alexei Moon

Alexei Moon Oh oh dangerous territorium!

Blodwen Cadwallader

Blodwen Cadwallader Uh et interessant blogindlæg! Jeg har ikke rigtig en karakters død jeg syntes er /mest/ tragisk som sådan. Men jeg kan helt klart se hvorfor nogen ville syntes Cedrics død er en af de mest tragiske, det syntes jeg nemlig også, han var jo stadig ung og havde hele sit liv foran sig, og så var hans død også meget unfair. Er ikke sikker på om jeg syntes at Obliviate burde være en utilgivelig forbandelse, men er dog helt enig med Ophelia i at der burde være nogle strammere regler om bruget af den! Når det kommer til Quidditch, syntes jeg det burde være for alle. Det er godt nok en voldsom sport, men spillerne ved jo ligesom godt hvad de går ind til, det er jo ikke sådan at det er et krav at alle eleverne skal spille. Og når det kommer til Snape er jeg også ret enig! Personligt hader jeg ham ikke, men elsker ham dog heller ikke. Syntes hans karakter er interessant, men som en person er han forfærdelig for at sige det ligeud xD

Wesley Mazer

Wesley Mazer AGREEED, Snape er den VÆRSTE! Forstår ikke kærligheden til ham, sorry not sorry xD Der er mange tragiske dødsfald, men jeg er faktisk enig i, at Cedrics død er den mest tragiske - eller hvert fald helt i top. Mest på grund af hans stakkels far, der efterlades tilbage. QUIDDITCH skal være for alle, uanset alder. Men ja, selvfølgelig skal der tages forbehold for alder også - det er jo helt naturligt. ;D Obliviate...hm. Jeg ved ikke, om det decideret burde være en utilgivelig forbandelse.. meeeen..måske. xD

Ophelia Moore

Ophelia Moore Uuuuh, at gøre obliviate utilgiveligt virker lidt voldsomt! Men jeg kan se, at der eksempelvis bør være nogle strammere regler på området, ift. hvem der må bruge den, og hvornår den må bruges!

Ellesse Boughton

Ellesse Boughton Jeg er SÅ enig med den om Snape. Jeg synes også, at han får for meget kærlighed. Altså han behandlede Neville så dårligt, at han blev Nevilles boggart - og en boggart er altså den største frygt man har ift ALT :o

Mødested for potterheads

Bliv en del af Danmarks fedeste online Harry Potter univers og mød en masse søde og rare mennesker med samme interresse som dig selv. Vi byder dig velkommen med åbne arme!

Opret profil her

Hold dig opdateret