Harry Potter: Wizards Unite
Den 11. marts blev der endelig udgivet ny information om det nye, spændende Harry Potter relaterede spil ”Harry Potter: Wizards Unite”. Spillet kommer til at gøre det magiske univers levede, så vi også kan blive en større del af det. Læs med her, for at høre mere om det nye spil!

- Fra : Brooklyn Faure

Du er nødt til at logge ind for at kunne kommentere.
Bowen Maddox

Bowen Maddox Ih! Jeg kan simpelthen ikke vente med at skulle spille det!

Georgina Tenebris

Georgina Tenebris Uh det spil lyder rigtig sjovt! :D fedt blogindlæg

Flier Wellson

Flier Wellson Det her er et super godt blogindlæg.

Lunabella Quinn

Lunabella Quinn IIIIIIHB!!! :D

Karoline Fontana

Karoline Fontana Ihhh jeg glæder mig SÅ meget!!

Jackson Moore

Jackson Moore Jeg glæder mig sygt meget! :D

Ophelia OConnell

Ophelia OConnell Uhh spændende, glæder mig helt vildt til det kommer, sidder også allerede klar til at download, når man kan :D <3

Evanora Adams

Evanora Adams Super fed opslag, Brooklyn!! Og ihhhh hvor lyder det spændende! <3

Frederik Thomsen

Frederik Thomsen Uhh glæder mig!!!!

Donnatello Englando

Donnatello Englando Jeg håber så meget det kommer første september! Og at det har de samme steder som pokestopsne for så er jeg viiiildt godt kørende xD Jeg sad også og læste min mail helt vildt engageret da jeg fik den omkring det her!

Ethan Wilson

Ethan Wilson Uhhh hvor fedt :D

Mødested for potterheads

Bliv en del af Danmarks fedeste online Harry Potter univers og mød en masse søde og rare mennesker med samme interresse som dig selv. Vi byder dig velkommen med åbne arme!

Opret profil her

Hold dig opdateret