Debat: Tidsvendere
World of Potter er et samlingspunkt for Harry Potter fans fra hele landet, hvor vi i den grad kan få lov til at nørde igennem. Nu får du muligheden for at debattere vores allesammens yndlingsunivers her i Debatten! Vi glæder os meget til at høre hvad I har at sige!

- Fra : Eliora Fairchild

Du er nødt til at logge ind for at kunne kommentere.
Georgina Tenebris

Georgina Tenebris Altså jeg vil sige at tidsrejser i det hele taget. Ikke er noget man skal rode for meget med. Mange har nok hørt om sommerfugle-effekten. Som jo er, at selv hvis man ændrer den mindste ting i fortiden. Så kan det have katastrofale følger i nutiden. Jeg vil dog sige at jeg ikke ser et problem med at rejse et par timer tilbage, som Hermione gjorde. For det er jo helt okay at have lysten til at lære så meget som muligt. Så længe at tidsvenderen bliver brugt ordentligt, brugeren husker at overholde reglerne, kun bruger den til noget harmløst og IKKE roder sig ud i en helt masse de ikke skal. Så er det vel okay. For det er jo meget brugbart at bruge hvis man har en masse vigtigt arbejde man skal have lavet. Eller man ikke helt har lyst til at lægge en bog fra sig, når man skal til at i seng. Og hvis man ikke blander sig ind i en helt masse imens, så er der vel ikke et stort problem med det? Jeg er dog enig i at Cursed Child var... et stort rod. Især tidsvenderne. Et par timer tilbage i timen, er ikke alt for værst. Men flere år? Det er jo der at sommerfugle-effekten vil sætte ind. Og ting begynder at gå galt tilbage i nutiden. Hvorfor ville man overhovedet lave en tidsvender der kunne det?? Så jeg tænker, at så længe at man har en licsens og tilladelse og en måde at sørge for at brugeren af en tidsvender ikke starter verdens ende. Så kan folk godt have tilladelse til at bruge en tidsvender, der tager dem et par timer tilbage. Alt i alt, så vil jeg sige at tidsvendere er både gode og dårlige. De er gode nok, hvis man bare bruger dem til noget harmløst, der har ingen effekt på historien. Eller reder verden fra at gå under. Men hvis man begynder at rode sig ud i en helt masse, eller bruger den for at gøre ondt. Så er de jo selvfølgelig en meget dårlig opfindelse. Så det går vel faktisk an på hvis hænder tidsvenderen er i.

Darwin Romeon

Darwin Romeon Fremragende opslag, Eliora! Virkelig spændende læsning ❤︎

Amarielle Weavers

Amarielle Weavers Fantastisk opslag Eliora!!

Mødested for potterheads

Bliv en del af Danmarks fedeste online Harry Potter univers og mød en masse søde og rare mennesker med samme interresse som dig selv. Vi byder dig velkommen med åbne arme!

Opret profil her

Hold dig opdateret