Læseguiden - Til dig der elskede Harry Potter
Kender du også det med at du ikke ved hvad du skal læse? Det giver en masse frustration, men med denne guide, behøver du ikke længere at være i tvivl!

- Fra : Niana Bennett

Du er nødt til at logge ind for at kunne kommentere.
Loba Bech

Loba Bech 2, 3 og 4 har jeg læst og de er sindsyg gode. Emma Watson har vidst også takkede ja til at spille Kelsea, (hovedpersonen i Dronningen af Tearling).

Selvia Owlinder

Selvia Owlinder Fantastisk blogindlæg! Skyggens lærling kan helt klart anbefales!!

Estella Raisman

Estella Raisman Sikke et fantastisk blogindlæg - Legend-serien kan klart anbefales! <3

Eilidh Sinclair

Eilidh Sinclair Fantastiske beskrivelser. Jeg må se, om jeg ikke kan få læst nogle af dem <3

Alexa Noavek

Alexa Noavek DØDESNS MÆRKER KAN ANBEFALES!

Brooklyn Faure

Brooklyn Faure Jeg kan anbefale Dronningen af Tearling! Den er helt igennem fantastisk! Dejligt blogindlæg Aque - jeg skal vist i gang med at læse lidt bøger ;) <3

Zakia Summers

Zakia Summers Skyggens lærling er i hvert fald en top favorit her! (og så er der 14 bøger, hvis man tæller de to nye bøger i serien med, under titlen "De første år") Sammen med Flanagans anden serie Våbenbrødre. Mere fedt var det dog da han faktisk var i DK i september og skrev hilsner i samlingen <3 De andre kender jeg dog ikke, så det bliver jo spændende om de ikke når på læselisten :D Du får dem i hvert fald til at virke spændende!

Mia Jhonson

Mia Jhonson Skøn artikel Aquene! Bare ærveligt at jeg allerede har læst demxD

Llyfinchelwyn Vaughan

Llyfinchelwyn Vaughan Jeg må virkelig sige at jeg er imponeret. Ikke blot er dette en helt igennem fantastisk idé, darling, det er simpelthen også bare SÅ helt igennem flot og præcist skrevet. Altså wow - hvilket et fantastisk indlæg! <3

zoe Hartelius

zoe Hartelius Super lækker artikel og god ide<3 Kan så meget anbefale Legend, det er virkelig en fed serie!!

Julie Starlight

Julie Starlight Super Opslag, måske jeg skulle prøve Skyggend Lærling! Ihvertfald er det et meget nyttigt opslag Aque, Så dejligt :D

Bianca Mercie

Bianca Mercie Ej, fantastisk idé Aque! Jeg er i hvert fald enig med Jernprøven, og Dronningen af tearling, for de er helt vildt gode :)

Mødested for potterheads

Bliv en del af Danmarks fedeste online Harry Potter univers og mød en masse søde og rare mennesker med samme interresse som dig selv. Vi byder dig velkommen med åbne arme!

Opret profil her

Hold dig opdateret