En uge som SoMe medlem
På World of Potter er der en masse forskellige teams, der laver en masse godt for teamet. Her tager vi et dybere kig på SoMe teamet, hvor jeg i en uge har dokumenteret, hvad jeg har lavet. Så hvis du er nysgerrig på, hvad vi egentlig laver hos SoMe, får du svaret nu!

- Fra : Francis Walker

Du er nødt til at logge ind for at kunne kommentere.
Marion Coltrane

Marion Coltrane Ej, en vildt god idé, Francis!

Fenella Docherty

Fenella Docherty Hvor spændende at få indblik i din uge Franner! <3

Ellin Kang

Ellin Kang Jeg er en sucker for tidsplaner og to do-lister, det her gav mig sådan en dejlig ro inde i hjertet...! Superspændende opslag Franner, hvis jeg var lige så kreativ med de blog posts som dig ville jeg klart ønske mig at være brombær i mit næste liv!

Timothy Morris

Timothy Morris Dejligt opslag og dejligt team<3

Maurine Sheridan

Maurine Sheridan Sikke et skønt blogindlæg, Fran! Du er mega sej, og SoMe-teamet lyder som et helt fantastisk team! <3

Sienna Esposito

Sienna Esposito Kan kun anbefale den skønne brombærbusk! og virkelig et flot lille indslag Francis! <3

Alexei Moon

Alexei Moon Puha, kun Francis kan få mig til at føle mig uproduktiv! Et ægte brombær powerhouse!!

Mødested for potterheads

Bliv en del af Danmarks fedeste online Harry Potter univers og mød en masse søde og rare mennesker med samme interresse som dig selv. Vi byder dig velkommen med åbne arme!

Opret profil her

Hold dig opdateret