Ediths Køkken: Citronkage til Dumbledore
Endnu en gang er jeg hoppet i forklædet, og har samlet piskeriset og bagevægten op! Jeg har nemlig været en tur i mit køkken for at fremtrylle en super lækker og frisk citronkage. Jeg er helt sikker på, at selveste Albus Dumbledore ville synes den minder lidt om én af hans favoritter: Citronsorbet!

- Fra : Edith Thompson

Du er nødt til at logge ind for at kunne kommentere.
Nicholas Acheron

Nicholas Acheron Har ventet på den her opskrift!! Mums

Noémie Wright

Noémie Wright Mums, den opskrift må jeg prøve!

Vanya Kaminsky

Vanya Kaminsky Den var mega god! Kan klart anbefale, hvis man kan lide citron! :D

Ezekiel Ledgerwood

Ezekiel Ledgerwood Det vil jeg aldrig lykkedes med xD Men den ser god ud!

Mødested for potterheads

Bliv en del af Danmarks fedeste online Harry Potter univers og mød en masse søde og rare mennesker med samme interresse som dig selv. Vi byder dig velkommen med åbne arme!

Opret profil her

Hold dig opdateret