Derfor skal du til Magiske Dage Odense
Går du rundt med en lille tvivl i maven, når det drejer sig om Magiske Dage Odense? Er du ikke sikker på, om det er turen værd at tage hele vejen til Odense for at opleve den indre bys magiske sider? Hvad kan man overhovedet opleve derhenne? Frygt ej! Jeg har samlet et par begivenheder, som varmt kan anbefales!

- Fra : Adrienne Chevalier

Du er nødt til at logge ind for at kunne kommentere.
Vida Davis

Vida Davis Derfor skal Vida ikke til magiske dage i Odense - Hun tager afsted næste år! xD Men rigtig gode fifs og informationer.

Irma Lair

Irma Lair Fedt indlæg, fede forslag og fedt layout! Jeg er desværre igen forhindret, men denne gang på grund af arbejde, men jeg håber at dem som deltager får nogle fantastiske dage! :-D

Donnatello Englando

Donnatello Englando Fedt indlæg og fedt med nogle detaljer om de forskellige ting hvis man skulle overveje at gå rundt i byen. Elsker dit opslag!

Brooklyn Faure

Brooklyn Faure Skønt blogindlæg! Det kan anbefales at tage afsted <3

Laure Windingham

Laure Windingham Du skuffer aldrig, Vivs - blogindlægget er så veludførtog så relevant for så mange. Dine blogindlæg er mums. <3

Amarielle Weavers

Amarielle Weavers Skønt opslag!

Aquila Burnham

Aquila Burnham Fantastisk layout! Og en sindsyg god artikel! <333

Ophelia Hawkins

Ophelia Hawkins Vildt fedt blogindlæg! :-D <3

Darija Atherton

Darija Atherton Så fin artikel! :D og virkelig lækkert layout! <3

Mødested for potterheads

Bliv en del af Danmarks fedeste online Harry Potter univers og mød en masse søde og rare mennesker med samme interresse som dig selv. Vi byder dig velkommen med åbne arme!

Opret profil her

Hold dig opdateret