Sådan bruger du Hufflepuff IG
SYNES du, at det kan være udfordrende at finde inspiration i de klassiske karaktertræk, der beskriver hvert kollegie? Læs her, om hvordan nogle af sidens brugere bruger kollegietrækkene i deres spil.

- Fra : Fenella Docherty

Du er nødt til at logge ind for at kunne kommentere.
Valeria Moore

Valeria Moore Ih, mega spændende opslag! Ret fedt at se, at man trods alt kan bruge kollegier så forskelligt; og at hufflepuff - og andre kollegier for den sags skyld - trods alt er meget mere, end "bare" de klassiske karaktertræk. Fantastisk idé til opslag <3

Emmet Falcones

Emmet Falcones Hufflepuff er et skønt kollegiet!! Så undervurderet! Tak fordi I er med til at belyse det! Fedt opslag! :))

Imogene Marchioni

Imogene Marchioni Det er en kæmpe ære at være med til at fortælle, hvordan Hufflepuff også er andet end bare venlighed og lutter smil <3 Hufflepuff ligger mit hjerte nært - og dette opslag er en sand inspiration, Wes! Virkelig fedt gennemarbejdet, og WAUW for et lækkert layout :o Og skønt at få indblik i Jonathan og dine syn på Hufflepuff også, ih <3

Sinister Rodriguez

Sinister Rodriguez Sådanne et skøn opslag! Den er bare super godt skrevet! <3

Saga Sánchez

Saga Sánchez Så fedt opslag! Elsker det! <3

Theodore Acheron

Theodore Acheron Ejjj er mega vild med det her! Vildt god idé til opslag, Wes, og så godt skrevet!

Lorelei Pauwels

Lorelei Pauwels Ejjj! Mega fedt opslag - måske jeg skulle bruge Hufflepuff lidt mere i mit spil! :o

Marion Coltrane

Marion Coltrane Ih, sikke en smaddergod ide! Og mega nice layout!

Mødested for potterheads

Bliv en del af Danmarks fedeste online Harry Potter univers og mød en masse søde og rare mennesker med samme interresse som dig selv. Vi byder dig velkommen med åbne arme!

Opret profil her

Hold dig opdateret