Afdelingen for Intermagiske Kooperativer

Informationer

Beliggenhed: Ministeriet for Magi, Niveau 5

Afdelingen for Intermagiske Kooperativer er en afdeling i Ministeriet for Magi i Storbritannien og blev grundlagt af den daværende minister for magi, Artemisia Lufkin, et sted mellem 1798 og 1811.
Afdelingens formål er at samarbejde med andre landes ministerier i politiske og offentlige sammenhænge. Dette inkluderer blandt andet tolkning af internationale magiske love, involvering i internationale arrangementer som blandt andet quidditch og trekampsturneringen. Afdelingen er også med til at vedtage internationale standarder på produkter samt har en britisk udsending til Den Internationale Sammenslutning af Troldmænd.

Barty Ferm Senior var afdelingsleder i en periode før 1980 og frem til 1995. Af kendte medarbejdere er Percy Weasley, som fungerede som Barty Ferm Seniors assistent fra 1994 til 1995. Her arbejdede Percy blandt andet på en rapport omhandlende standardiseringen af kedelbunde.

Afdelingen for Intermagiske Kooperativer er inddelt i tre underafdelinger:

Det Internationale Kommissorium for Standardisering af Magisk Handel
Denne underafdeling varetager standardiseringer indenfor magisk handel på internationalt plan. Afdelingen holder øje med markedet og kan være med til at indføre ny international lovgivning, hvis produkter sikkerhedsmæssigt ikke er forsvarlige at sælge eller på anden vis er problematisk i forhold til den internationale handel.

Departementet for Håndhævelse af Magisk Lov
Denne underafdeling står for at håndhæve den magiske lov på internationalt plan. Afdelingen samarbejder med de andre landes ministerier, når magiske love overtrædes på tværs af landegrænser.

Den Internationale Sammenslutning af Troldmænd, Britisk Afdeling
Denne underafdeling er en del af Den Internationale Sammenslutning af Troldmænd. Hvert land sender en repræsentant til sammenslutningen og af disse bliver en udsending udvalgt som leder. Denne person bærer titlen øverste mugwump.
I mange år, og frem til 1995, var Albus Dumbledore den britiske afdelings repræsentant og fungerende øverste mugwump.
Den Internationale Sammenslutning af Troldmænd har til formål at forene de magiske samfund verden over og sikre god kommunikation, samarbejde og at det magiske samfund forbliver skjult for mugglerne.

I 1692 indførte Den Internationale Sammenslutning af Troldmænd det internationale hemmelighedsdekret, som sagde at den magiske verden skulle holdes skjult for mugglerne. Senere, i 1750, blev klausul 73 indført som tilføjelse til hemmelighedsdekretet. Klausulen beskrev, at hvert ministerie skulle sørge for at hemmelighedsdekretet blev overholdt i det eller de lande, som ministeriet havde ansvar for.
Det er før set at Den Internationale Sammenslutning af Troldmænd har indført sanktioner mod et land, hvis det internationale hemmelighedsdekret er blevet brudt.
Den Internationale Sammenslutning af Troldmænd kan også træde til, hvis et eller flere lande oplever kriminelle troldmænd eller hekse, som truer det magiske samfunds eksponering til mugglerne. Dette blev blandt andet set i 1926, hvor Den Internationale Sammenslutning af Troldmænd sendte forstærkninger til MACUSA i New York i forbindelse med Grindelwald-situationen.

Referencer:
Harry Potter og De Vises Sten
Harry Potter og Hemmelighedernes kammer
Harry Potter og Fangen fra Azkaban
Harry Potter og Flammernes Pokal
Harry Potter og Fønixordenen

Opdateret d. 16.07.2023

Se disse steder