MAGISKE UDTRYK DU KAN BRUGE IG

Står du også nogle gange i den situation, at du har brug for et magisk udtryk IG? Hvis svaret er ja til det spørgsmål, kommer jeg dig her til undsætning. Jeg har nemlig her givet 10 forslag til magiske udtryk du kan bruge næste gang du har brug for et i et vægopslag eller i et emne.
JEG/DU SOV LIGESÅ TUNGT SOM EN, DER HAR DRUKKET DEN LEVENDE DØDS DRIK... kan bruges, når du skal snakke om dig selv eller en anden, der har sovet som en sten!

UDEN MAD OG GRÆSKARJUICE DUR MAGIKEREN IKKE... For vi ved jo alle, at magikere elsker mad og græskarjuice. Er du mere til ingefærøl, skifter du selvfølgelig bare det ene ord ud ;-)

DET ER MAGTASTISK... Er et ord i nok har hørt mig selv sige, for det er simpelthen for kedeligt at sige fantastisk, når vi er i magiens verden. Istedet kan man sige magtastisk.

SNU SOM EN DEMIGØJS... Ligesom man kan sige snu som en ræv. Men en demigøjs er bare lidt sejere. Så kan din ven snige sig forbi alt, kan du sige, at personen er snu som en demigøjs!

DU DRÆBTE DEN JOKE LIGESÅ HURTIGT SOM EN AVADA KEDAVRA VILLE HAVE GJORT... Er måske lidt til den onde side.. Men nogen kan dræbe en joke ret så hurtigt. Modsat kan man også sige "den joke var så god, at det var som om jeg havde drukket lattereliksir".

Håber I kan bruge overstående til noget!

Brombærkram,
Maurine Sheridan