Det er sket enormt mange ting på et år, 2017. Dog har sidens skønne brugere dog valgt at fortælle om deres rejse igennem 2017. Den første der skal i den varme stol i dag er ingen andre end vores overhoved for Gryffindor, Athena Mathewson!
Ak ja, 2017; 2k17. Som for mange, mit første år på WoP og det er gået al for skræmmende stærkt. Fra fantastiske quidditchtider til hysteriske relationer til nervepirrende plots og ej, man kan bare fortsætte. Det er simpelthen gået så hurtigt! Et år hvor jeg glædeligt har haft muligheden for at møde så mange fantastiske minder – inden for WoP’s ramme såvel som uden for, og jeg ville ikke være et eneste foruden. Samtidigt har jeg været så heldig at kunne være en del af så mange sider af fællesskabet herinde med forskellige jobs og ikke mindst fortsat om end det er at skrive i chatten eller agere som overhoved for de dejlige løver.

Sikke en dejlig historie hun dog kommer med. Dog er vi ikke helt færdige med de dejlige rejser folk har haft igennem 2017. Næste levende billede er nemlig bibliotekaren Dylan Noavek!
Det har været et tumultsår for min karakter, Dylan, han og hans ene søster blev overfaldet og han har brugt meget tid efter han blev rask på at finde en måde og beskytte sin anden søster på. Det var ikke lige den bedste tid han gik igennem, men på Hospitalet mødte han sit livs kærlighed, som han er begyndt at finde en måde at leve sammen med. Til gengæld har han også fået arbejde i en boghandel hvor han tjener til føden for han og hans kæreste og får en masse lærdom, hans liv er meget rodet, men når han har tjent nok penge planlægger han og finde en måde at fri på til hans elskede.

Om ikke andet kan man kun synes godt om Dylan Noaveks eventyr igennem årets der gik. Dog har vi en mere som har valgt at skrive om sin personlige rejse igennem dette dejlige år, og det er den labre flamingo Ezria Caffrey!
Det har været et år med nye oplevelser for min karakter, det var året hun startede på Hogwarts. Hun har fået nye venner og bekendtskaber. Hun er sågar gået stik modsat hvad hun regnede med og blevet en god quidditchspiller, og endt med at være reserveanfører for Hufflepuffs Quidditchhold, og det var ikke med få udfordringer at hun kom på quidditchholdet. Hun havde nemlig højdeskræk, men har langsomt overvundet denne frygt. Hun har også fundet ud af at det at være magiker lige er hende, hun klarer sig godt i skolen i næste alle fag.
Men det bedste der skete for hende i det sidste år, var at hun blev forelsket for første gang. En rigtig omgang teenage forelskelse.


En festlig og helt igennem vidunderlig historie. IG-rejser kan være så spændende når det rækker sig over et helt OOG-år! Det er jo omkring de 5 IG-år, og der er der altså massere af tid til at skabe en masse dejlige minder. Den sidste vi skal høre er fra Zakia Summers!
For Zakia, har året budt på mange nye oplevelser og følelser, hun har skullet forholde sig til. Hun startede på skolen, hun har her fået nye venner og bekendte, og mødt gamle venner også. Hun har allerede lært en masse, om sig selv, og hvem hun vil være i fremtiden. Hendes mor er blevet gift igen med en mand, Zakia ikke bryder sig meget om, og så har hun fået sit første kæledyr. Den største forandring er dog, at hun er begyndt at blive rigtig teenager, og kigger efter drengene, i stedet for altid, at sidde dybt begravet i bøgerne. Hun glæder sig, til at se, hvad det nye år bringer, og se, hvem hun måske giver sit hjerte til.

Og det var det, tak til alle fire for at stille op med en historie. Husk også, at få så meget ud af 2018 som i nu kan. Om det er karakterudvikling eller et mål i har sat jer for, go for it!
Hellere forsent end aldrig!

Godt nytår!