Mulighederne er mange, så snart man har ideerne, men det der med at få de helt gode, eller knap så gængse ideer, og det er lige præcis her unik IG inspiration kommer ind i billedet! Med denne serie, håber vi på SoMe teamet, at kunne give dig fornyet inspiration til dit IG spil, din allerede eksisterende karakter, eller måske en ny karakter du har i tankerne, og i dag er det hobbyer der er i fokus!
_________________________________

Spysten
Spytsten er jo en klassiker i universet, men jeg synes simpelthen ikke vi ser nok på WoP udnytte denne mærkværdige sport. Jeg er overbevist om at man kan få meget sjov ud af spytsten med sine venner på udendørsarealerne, og det er helt sikkert også et godt party-game. Alle spillere starter med 15 spytsten hver (stenene sælges i sæt af 30), og så kan spillet varieres på forskellige måder, men den mest brugte variation er at du skal have skubbet 7 af din modstanders sten ud af cirklen før de skubber 7 af dine ud.

Eksplosive knaldkort
Vi kender alle sammen alle de almindelige kortspil, og dem er der sjældent meget aktion i. Men med eksplosive knaldkort skal jeg lige love for at der kommer aktion på, for kortene kan altså eksplodere. Her findes igen flere forskellige variationer af spillet, men den mest klassiske er udgaven, hvor man, hver får sin bunke kort, og hver gang der er to ens på bordet, skal man være den første til at røre kortet med sin stav, men… gør man det ikke hurtigt nok, så er chancen for at kortene eksploderer altså ret stor!

Quodpot
Synes du quidditch er blevet lidt for basic, og kan du godt lide at være “not like the others” - så prøv da kræfter med quodpot, hvor vi altså bliver i den eksplosive genre. Med fuld fart over feltet skal spillerne fra hvert hold forsøge sig med at få bolden i en krukke i modstanderens ende af banen, før bolden sprænger i luften.

Brætspil
Brætspil er sådan en hyggelig ting man kan med sine allerbedste venner, og det er da helt genialt, og faktisk findes der jo også flere forskellige bræt-og tabletop spil i den magiske verden. Hvis nu man ikke er så sportsligt anlagt, eller måske lider af højdeskræk, kunne et brætspil fx være snitch snatcher! der er brætspils udgaven af Quidditch.

Insekthoteller
Hvis nu man bare elsker naturen og insekter, og fx har været et barn ligesom jeg selv var, der syntes det var det sjoveste i verden at bygge huse og hoteller til forskellige insekter, så findes der jo et utal af sjove både magiske og ikke magiske insekter, man sagtens kunne fange i små kasser eller glas, og bygge små hjem til, og observere.

Jeg håber du har fået fornyet inspiration til en ny hobby lige netop din karakter kunne få! Hvis ikke, kan det være der kommer flere ideer i fremtiden - og ellers er man mere end velkommen til at diskutere hobbyer, eller måske endda søge kammerater der vil være med til en af de ovenstående, nede i kommentarfeltet!

until next time