6ltPUA8.png

Draco Nasus

Denne gang skal vi besøge et lejlighedskompleks i London. Vi har besøgt Cordelia og Karoline, for at hører mere omkring Draco Nasus, en højst magisk bygning. Dette blog opslag er en del af serien om IG lokationer som er skabt af alle jer! - Det er vidunderligt at se kreativiten blomster i vores WoP unievers! Men lad os nu hører hvad Cordelia og Karoline har at fortælle.

Y2iU3M5.jpg

 

Hvad er Draco Nasus?

Draco Nasus er et magisk lejlighedskompleks i London. Kompleksets bestyrer er aurorchefen Cordelia Hathaway, som står for alt det praktiske, også at uddele pligter til alle beboerne. Komplekset er en stor rød mustensbygning, med fire etager, en stor vinkælder, og et mystisk rum. Udenfor er der en stor forgård, og en lidt mindre baggård. I forgården er der legestativer til mindre børn/kæledyr, og græsarelser til forskelligt brug.

 

 

Hvor er Draco Nasus placeret?

Cirka 30 minutters gang fra ministeriet. Altså i London.

 

oXwUm3A.jpg

 

Tre ord der beskriver stedet?

  1. Hyggeligt.
  2. Rødt.
  3. Interessant.

Hvordan kan man bruge Draco Nasus IG?

Man kan evt. besøge kompleksets beboere, evt. flytte ind når der er ledige pladser, eller man kan få arbejde ved noget omkring komplekset. For eksempel en gardner.

 

Tre facts om stedet?

 

Hvordan kom I på idéen?

Karoline: Det var helt tilbage da vi prøvede at finde på en relation, og nåede frem til at overbo/underbo kunne være sjovt. Derfra begyndte vi at udvikle selve komplekset lidt mere i dybden, blandt andet med at give et navn, og finde et beskrivende udseende. Derfra gik der faktisk ret lang tid, før der flyttede rigtigt brugere ind.

 

Cordelia Hmmm....kan tilføje til hvordan vi kom på idéen at Karo faktisk har tegnet en tegning omkring, hvordan hun forestillede sig lejlighedskompleksets forgård skulle se ud. Hvis jeg ikke husker meget rigtigt var det midt om natten, hvor tankerne bare kom til dig, tror jeg.
Men ja, jeg kan virkelig ikke helt huske, hvordan vi kom fra at Karoline og Cordelia skulle skændes som over/underbo til at der kom rigtige karakterer med ind i det. Startede det ikke også med Hr. Grawson som vi oprettede som NPC som en ældre beboer, der brokkede sig mere end Cordelia gjorde. Derfra kom vi frem til at der måtte være flere lejligheder i komplekset.I hvert fald er der PROPFYLDT nu

oHkDbZd.jpg

Karolines utrolige smukke oversigt over udeområdet!

 

Andet vi skal vide?

Draco Nasus har faktisk en klub, som alle selvfølgelig er velkommen i!
Måske der også skal tilføjes til Draco Nasus, at dets beboere er VIDT forskellige - både når det omhandler alder, profession, dyrevelfærd, magiske evner og MEGET andet. Men en ting kan få beboerne til at lægge stridsøkserne, og det er vin! Derfor blev vi også allesammen hurtigt enige om at der skulle være en KÆMPE vinkælder nede i kompleksets kælder til at opbevare al vinen.

 

Det var alt hvad vi havde denne gang! - Men bare rolig alle sammen, der er mange flere lokationer inden vi er færdig med denne spændende serie! Og har du en IG lokation - så send endelig en ugle!

 
HhGilID.png