For 2 år siden oprettede jeg mig på siden under navnet Alexa Williams. Dengang var jeg næsten kun lige fyldt fjorten og kan tydeligt huske hvordan jeg hurtig begyndte at elske siden.
Lektierne, pointene og chatten var det bedste fordi på det tidspunkt handlede det ikke om at udvikle sin karakter, men at få snakket med andre; at komme ud af min boble. Jeg kan tydeligt huske hvad der gjorde min tid på WoP fantastisk. Dette er præcis hvad dette indlæg skal handle om. Dette er til alle brugere der vil kigge tilbage på sin tid på siden, dele deres bedste minder og fortælle hvordan man har udvilket sig, både bag skærmen eller inde på siden. men nok med forklaringer, nu skal vi igennem en rejse der startede 2016.


Lektier, point, quidditch og game of thrones
Som det første fandt jeg hurtig ud af at tjene point var ret så fedt, så kom ens navn op på pointtavlen. Det fangede mig at man kunne få så meget status på siden ved at sætte fantasien. Jeg må indrømme, at jeg i starten kun tjente point af status og for at bevise noget for mig selv. Det samme med Quidditch, jeg startede egentlig bare for at kunne blive ugens løve. WoP var egentlig bare det sted hvor jeg blev set. En aften sad jeg på chatten, og der blev snakket om Game Of Thrones. En fællesugle blev hurtig lavet hvor jeg snakkede med folk der havde været på PS og ren faktisk gjorde ting af andre grunde. Det er kun på grund af den Game Of Thrones jeg lærte, at der var så meget mere bag siden end bare status... En lille 14 årige, det var jeg.

Påskeplottet
Ledergruppens påskeplot var uden tvivl det som fik mig til at indse, at emner og karakterudvikling var det som det handlede om. For jer, som ikke var med til dette plot havde lederne på siden taget et nyt navn og ansigt og gik rundt og terroriserede skolen. Det galte om at finde sammen som et hold, finde venner og blive tættere, og det kan jeg da lige love for jeg gjorde. Jeg var stadig ny på dette tidspunkt, men det var under dette plot jeg fandt den vennegruppe som der betød mest for mig på siden. De fleste er desværre stoppet, skiftet karakter eller lign. men folk kan måske kende dem: Ashley, Frida, Athena, Ariana og Madison. Jeg skylder jer alt!

Alexa Noavek
Jeg valgte selv at tage karakterskift for at udvikle min karakter. Jeg skiftede egentlig karakter for at få søskende, men også for at få rebranded mig selv. Jeg var ikke længere den samme 14 årige pige, jeg var ældre, jeg havde lært hvordan siden virkede, hvordan jeg skulle emne og udvikle mig selv igennem spillet. De færreste kender mig egentlig som andre end Alexa Noavek her på siden, måske kender i mig fra den gang jeg stadig hed Williams til efternavn, men det her, var de 3 ting som der var det mest betydningsfulde ting som skete for mig igennem de her 2 år på WoP

I dag sidder jeg som en snart 17 årige person, og takker af! – og husk, hvis din karakter, eller dig selv, vil være med i fremtidige indlæg, så kan i sende en ugle imod mig, Alexa!

Til vi ses igen,