Endnu engang har jeg hoppet en tur i photoshop, hvor jeg har lavet nogle templates til brug her på WoP DK! Tidligere har der her på bloggen været Ministerielogoer og ID kort, og for nyligt også Studiekort til alle uddannelserne. Du kan finde de tidligere indlæg på disse link:

Ministerie ID kort og logoer: Link
Studiekort og logoer: Link

I denne omgang kigger vi på Skt Mungos, Pressekort og licenskort til spektral transferens og næselejerskab. Som altid er alle billeder til fri benyttelse her på WoP DK.

Sankt Mungos Hospital for Magiske Kvæstelser
Arbejder du som healer eller på anden måde i forbindelse med Skt Mungos Hospital, så kan du nu brug dette logo og dette ID kort!
Billedelink til logo
Billedelink
Pressekort
Du er måske journalist for Profettidende, Ordkløveren eller arbejder på Troldmandsradioen. Alle hører de under medierne og af og til har medierne brug for at komme ind nogle særlige steder - det kan du nu også have med visuelt i form af et pressekort!
Billedelink
Licenser
Er du over 17 år og har Spektral Transferens licens (aka den magiske verdens kørekort) eller måske du er ejer af en næsel! Det findes der nu også en template for, hvis du vil have det flashet på profilen eller baggrundshistorien!
Billedelink Billedelink
CJ BENTLEY