Teorier -sandt eller falsk
Harry Potter universet rummer mange vilde fan-teorier, og det kan være næsten umuligt at bedømme hvilke der er falske og hvilke der faktisk er ægte. Her har jeg samlet tre vilde fanteorier, som jeg vil finde ud af om er sande eller falske.

ER DRACO MALFOY EGENTLIG EN VARULV?
Måske har du allerede hørt teorien om at Draco er en varulv. Der er faktisk nogle ting der godt kunne gøre det rigtigt. I bogen Halvblodsprinsen, truer Draco Borgin med at vise ham noget på sin arm, som muligvis kunne være et varulvebid. Derudover fortæller Draco at Gråryg, den berygtede varulv, er en tæt personlig ven. Men desværre har J.K Rowling afvist teorien, så den er desværre FALSK

RON WEASLEY ER EN TIDSREJSENDE DUMBLEDORE
Denne fanteori er gået verden over, og det kunne da også have været for vildt hvis Ron var en yngre Dumbledore. For som bogen beskriver, har Ron og Dumbledore aldrig været i samme rum alene, og at Dumbledore altid vidste alt, selvom han ikke var til stede. Dog bliver teorien ødelagt af fantastiske skabninger, hvor man ser dumbledore som ung. Derudover har J.K Rowling også sagt at teorien er FALSK

SKÆVNBEN ER POTTERFAMILIENS KAT
Denne teori går ud på at Skævben, Hermiones kat, tidligere var ejet af Potterfamillien. Det virker ved første øjekast skørt, men måske der er noget om det? Harry fandt et brev skrevet af hans mor, Lilly potter, hvor hun havde skrevet om en kat. Teorien lyder på at det skulle være Skævben, der ved Voldemorts ankomst så stak af, og derfor havde boet i Det Magiske Menageri i så lang tid. Derudover jagtede skævben også Peter Pettigrew (Scabbers, rotte) da han vidste at det var forræderen mod Lilly og James Potter. Og da teorien er ikke afsløret som falsk, og virker ægte, så kan vi godt tillade os at tro på det, og markere den som ?SANDT?
Det var alt jeg havde for i dag, jeg håber at I nød de skønne teorier, det gjorde jeg i hvert fald. Hvad er din yndlings fan-teori?

Harper Ophelia