Den ultimative date-guide
Du har fundet dig en date, men kan ikke helt finde ud af, hvor du skal tage personen hen eller hvad I skal lave? Åh nej - sikke noget! Men tvivl dog ikke, denne guide er til for, at du kan finde det perfekte sted at invitere din date hen.

Bare rolig, det er ikke de traditionelle steder, såsom De Tre Koste eller Det Glade Vildsvin, næ nej. Jeg har her samlet 5 fantastiske steder, så du kan få en helt uforglemmelig dag med din date - og måske opleve noget, du og din date ikke har prøvet før.

1) Quidditchkamp

Det første sted er intet mindre end en Quidditchkamp. Nu tænker du nok, at der kan man ikke tale sammen, men tro om igen. Tag en omnikikkert med og del den med din date, så I kan se alt hvad der sker på banen. Hvis du er interesseret i at finde en, som deler din interesse for Quidditch, så er der intet bedre sted at tage på en date, end til en Quidditchkamp. I kan dele snacks, og måske række ned efter popcornene på samme tid - og så er der fysisk kontakt allerede der!

Cons: Chancen for, at de får øje på en flottere spiller end dig er stor.
Pros: Du har mulighed for at snakke alt det du vil om Quidditch, uden det bliver for underligt.

2) Flyvetur

Lidt i samme kategorie som overstående, men en flyvetur er en fantastisk måde at komme lidt ud i det fantastiske vejr. Tag en picnickurv med og land et sted, hvor der er fantastisk udsigt. Der er intet bedre end både at få rørt sig og derefter dele et måltid, som er langt væk fra ens travle hverdag. Hvis du er heldig, kan du også få vist dine flyveskills frem og dermed imponere din date.

Cons: Vejret kan være dårligt - og din date kan have bedre flyveskills end dig.
Pros: Vejret kan være fantastisk, og I kommer væk fra alle mulige andre mennesker.

3) Det Hylende Hus

Glem alt om at se en uhyggelig mugglerfilm - tag i stedet for ud til Det Hylende Hus, og få lov til at holde din date i hånden (garanteres ikke). Der er ingen bedre måde end at komme ud og få lidt spænding på en date, og det bliver helt klart en date, som man kommer til at kunne huske bagefter. Det giver et sus i maven og viser, at du er en rigtig vovetrold.

Cons: Hvis du bliver hurtig bange, så er det nok ikke den rette lokation for dig.
Pros: Du har større chance for at komme tæt på din date, og måske holde dem i hånden.

4) Tilbage på Hogwarts

Hvis du er ved at være oppe i årerne (over 18 år), så er der også mulighed for at tage tilbage til Hogwarts og opleve jeres ungdom igen. I har måske eller måske ikke gået der på samme tid, men uanset hvad, så kan det give en nostalgisk følelse, når du tager din date rundt på Hogwarts arealerne og viser personen alle de steder, hvor du har gode historier fra. Hogwarts er et smukt område, og hvis det går helt galt, kan I altid tage hen på De Tre Koste og få en ingefærøl.

Cons: Du kan støde ind i en gammel professor, du ikke har lyst til at møde.
Pros: Hvis I begge har gået der, har I massere af sjove historier at dele.

5) Den Hviskende Troldmand

Min sidste anbefaling er Den Hviskende Troldmand. Nu tænker du nok, åh nej, men tro mig: Den Hviskende Troldmand er det mest fantastiske sted at bringe en date hen. Her får I muligheden for at få lidt adrenalin i kroppen, og måske vinde en masse galleoner eller andre spændende sager, som I kan dele - eller beholde selv. Det gør jo meget an på, hvordan daten forløber. Men din date kommer aldrig til at gætte, at I skal derhen, og hvis du er rigtig sød (eller godt kan lide din date), så kan du også give første omgang på lykkehjulet. Lad os dog håbe, at personen ikke vinder alt for meget...

Cons: Du kan miste en masse galleoner og ikke have råd til at betale for daten.
Pros: Du har mulighed for at vinde en masse galleoner, så du kan betale for daten.


KNUS VERONICA