VM I KRISE(HÅNDTERING)
FØLER DU DIG HELDIG?

Spændingen udløses endelig. Efter ugers intense kampe i gruppespillet, er Den Internationale Quidditchsammenslutning endelig klar til at løfte sløret for hvilke hold, der klarer sig videre til finalerunderne. De første kampe er allerede blevet spillet, og både tilskuere, bookmakere, spillere og fans venter spændt på kvartfinalerne - heriblandt arveopgøret mellem de stolte nationer England og Frankrig.
Kampene i kvartfinalerne ser du herunder. Vinderne annonceres løbende fra skærtorsdag til påskesøndag:
 
 

I anledningen af VM i Quidditch i år 29, har du nu muligheden for at spæde lidt til din beholdning i Gringotts – for den til tider lyssky og andre tider karismatiske John Moot (nutidens betting Ludo Ludomand) har kastet sedlerne overalt. Givet dem til husalferne på Hogwarts, fået dem til at flyde rundt på festivalspladsen og sågar fået dem til at flyve ind af alle dørsprækker på Ministeriet. Du kan ikke undgå at se dem. Nu er spørgsmålet bare om du kan holde fingrene fra muligheden om at få flere couronnes til bunden af din kiste. Ikke dårligt, hm? Når du har udfyldt kuponen med dine forudsigelser er det bare at holde øjne og ører åbne. Måske har du gættet helt rigtigt?

MÅ ODDSENE FOR EVIGT VÆRE MED DIG!

 

Tipskuponen er en klassisk Tip En 13’er, hvor du, IG, skal give dit bud på udfaldet af 13 forskellige scenarier, der ifølge bookmakerne kan eller vil ske i løbet af VM. Det er vigtigt at nævne, at tipskuponen er et ingame-tiltag, der skal sætte gang i dit spil i og omkring VM i Quidditch – og ikke en OOG-konkurrence. Hvor meget du better IG vil vi lade dig, din karakter og samspillet med John Moot (Magnolia Hamilton) bestemme!

Vi introducerer herover 13 scenarier, med det twist at nogle af spørgsmålene rent faktisk sker, mens andre er skrevet for at udfylde nogle huller i den store kampplan; et VM består trods alt af mere end én kamp. Men i sand plotteam-stil skal vi nok lade være med at fortælle jer, hvad der er hvad ;-)


Vi håber I vil tage imod muligheden for en lidt anderledes måde at spille på, og at I ikke taber mere end I kan bære, og vinder mere end I kan fragte hjem i jeres lommer!
- Plotteamet