Wild(e)
KONSPIRATIONER
I Harry Potter universet er vi ofte efterladt til egen fortolkning når det kommer til ting der ikke forklares sort på hvidt. Var Snape virkelig på Dumbledores side? Var Harry og Ron i virkeligheden begge Seer'er? Konspirationsteorier findes der mange af, og i dette opslag vil vi hver gang gå i dybden med ét af dem. Jeg udspørger hver gang nye brugere om deres holdning til en rigtig wild(e) konspirationsteori, og ud fra det vil vi konkludere om teorien enten kan be- eller afkræftes! I denne uge vil vi dog lave en særudgave der ikke omhandler HP-universet, men derimod det igangværende plot!
KONSPIRATIONSTEORIEN
Cirqué de Lumiére Plottet!
Denne udgave er lidt speciel, for det er ikke mig, der fremstiller en konspirationsteori for vores deltagere at reflektere over! Nej, i stedet har jeg nemlig bedt dem om at komme op med deres teorier på hvad det liiige er der foregår i det nuværende plot. Hvorfor er andre brugere pludselig med i forestillingerne? Hvad er det der sker med dem? Lad os se, hvad brugerne her på siden tænker!
Så hvad tænker brugerne egentlig? Det har jeg været ude og spørger Christopher, Thayne, Lorenzo og Amara om!
Christopher Thompson
Hvad der foregår i plottet? Jeg er overbevist om, at Cirque de Lumière tapper mennesker for magi og gøre dem til.. fusere, må det jo så blive. Hvorfor, de har brug for at tappe folks magi, ved jeg ikke helt... Om jeg kan svare på. Men måske de skal bruge magien til at optimere forholdene for dem selv? Nogle vil jo gerne være så kraftfulde som muligt. Og lad os lige være helt ærlige, hvis man vil tappe magi fra folk, så er det cirkus da brilliant og udspekuleret: Det er ikke unormalt at være i kontakt med tilskuerne, måske endda hive nogen frem i manegen, så ingen vil fatte mistanke. I hvert fald ikke til en start. Dernæst er de jo hurtigt på farten igen, videre til en ny by og et nyt land. Og en ny sværm af menneske, som de kan nuppe magi fra.
Thayne Birtwhistle
Det er spændende og seriøst mystisk! Noget foregår der i hvert fald, men det kan jo være tusinde ting, om hvad det er. Jeg tror og mistænker lidt, at det er en gruppe mennesker, der virkelig nyder godt af den kreative frihed, og ønsker at andre skal gøre det samme. Altså.. det er jo bare en teori, men det kunne det jo godt være! Det kræver jo nok også sit, at overbevise selv skoleelever om, at droppe en høj uddannelse, og springe direkte på det kreative og den kunstneriske frihed. At presse sine grænser, og finde ud af, hvad man rent faktisk kan, hvis man bare springer ud i det! Og et cirkus vandrer jo. Det er jo fedt! Et frit liv, hvor man kan udtrykke sig på en anden måde, og få andre med på vognen. Skræmmende og fascinerende på samme tid!
Lorenzo Salvador
Uh det er virkelig et godt spørgsmål: Jeg tror der kommer til at ske noget med de elever som er blevet udvalgt og gerne vil joine cikuset, om vi snakker noget hukommelsestab efterfølgende eller at de ender et eller ander underlig sted ved jeg ikke. Jeg kan på en eller anden måde godt se at de kunne "vågne" op et eller andet sted, som ikke bare er cirkusset ellet sovesalen.
Amara Chambers
Hmmm... Der kan jo ske alt muligt vildt. Ham Eugéne virker som en værre én, så der er uden tvivl et eller andet mysti fystisk ved ham. Der er jo helt klart nogle uskyldige brugere, hvis karakter er blevet forhekset eller noget i den dur, og bliver 'tvunget' til at være en del af cirkusset. Fordi jeg har lidt traumer fra tidligere plots, hvor jeg legede detektiv, føler jeg, at jeg ser alle mulige spøgelser hele tiden. Så jeg har en weird teori om, at plotkarakteren Alex Tamura ikke bare er en uskyldig Hogwartselev, men har en finger med i det hele! Og så er jeg spændt på at se, om de to cirkusartiser faktisk er der frivilligt, eller om de også er blevet 'forhekset'
Hvad tror I? Har ugens deltagere mon fat i noget hvad plottet angår? Er I enige eller tror I noget helt andet? Giv endelig jeres mening til kende i kommentarerne!

Kunne du tænke dig at give din mening om næste opslags konspirationsteori? Så send mig endelig en ugle!


Benedict Wilde