Vi har indtil nu lært lidt om hvad moderne heksekunst egentlig er og hvilke typer af hekse man blandt andet kan møde i dag. Hvad er næste skridt så? Jo vi skal simpelthen have styr på den moderne heks’ remedier - for hvad skal man egentlig bruge som moderne heks? I dag tager vi nogle af de helt basale remedier, mange af tingene er valgfri og det er ikke i alle typer af hekse praksis at det hele er nødvendigt, langt fra. Men der er også mange ting der er enormt praktiske at have, hvis gerne man vil prøve kræfter som hobby heks.

Tarotkort er snart et stereotypisk remedie for moderne hekse. Og kan bruges i flere forskellige sammenhænge. De benyttes ikke kun til forudsigelser, de kan også hjælpe med simple svar på fx. ja/nej spørgsmål eller med gode råd til at tackle kommende begivenheder.

Krystaller er efterhånden blevet ekstremt populære i dag. Både blandt alment spirituelle godtfolk og moderne hekse. I heksekunsten dyrker man troen om at krystaller har deres egne evner og deres egen energi, man som praktiserende kan bruge. Hver krystal har sin egen særlige energi og egne magiske egenskaber, derfor ser man også tit at moderne hekse har en bred variation af krystaller i deres kit.

Stearinlys lyder måske en lille smule fjollet, men faktisk har stearinlys og ild virkelig stærke egenskaber i moderne heksekunst. De hjælper ikke kun med æstetikken, men er også et stærkt element når der kastes besværgelser eller praktiseres farve magi.

Pergament og blæk, ja pergament og blæk er ikke kun noget vi skal bruge i vores WoP lektier, det er også ret essentielt i moderne heksekunst. Blækket kan sagtens være fra en ganske almindelig kuglepen, men ofte kræver ritualerne papir lidt mere robust end det vi plejer at smide i printeren. Man kan i mange hobbyforretninger købe ægte pergament papir. Disse bruges til at nedskrive besværgelser, intentioner, manifestationer og i mange andre sammenhænge.

Urter er også ret essentielle i forskellige besværgelser og ritualer. Det behøver slet ikke være fancy eller dyre urter. Det kan også sagtens være nogle af de krydderier man allerede ligger inde med i køkkenet. Sværere behøver det slet ikke være.

Glas og små krukker - det kan være mason jars, gamle syltetøjsglas, ja alle mulige slags glas. Mange af dem må meget gerne have låg, nogle af dem behøver ikke. Men de er også ganske essentielle. Mange af de moderne besværgelser udføres i glas, glas er også geniale til opbevaring af fx. månevand, hjemmedyrkede urter og alt muligt andet, de er faktisk bare helt geniale.

Det var altså en lille gennemgang af nogle af de aller mest basale remedier brugt i moderne heksekunst. Og nu kære venner og veninder, nu går der ikke længe før vi for alvor atter går i gang med hobby hekseriet

hekse møs