Mulighederne er mange, så snart man har ideerne, men det der med at få de helt gode, eller knap så gængse ideer, og det er lige præcis her unik IG inspiration kommer ind i billedet! Med denne serie, håber vi på SoMe teamet at kunne give dig fornyet inspiration til dit IG spil, din allerede eksisterende karakter, eller måske en ny karakter du har i tankerne, og i dag er det Hogwarts relationer vi har i fokus, helt specifikt den allermest klassiske relation: Venner!
_________________________________

En af jer er blevet låst inde i et kosteskab
Er du en af de der uheldige typer, der får rodet sig selv ud i at blive låst inde, enten af andre, eller simpelthen fordi du bare er klodset og fik smækket døren lidt for hårdt? Så er det her jo en genial måde at starte et venskab, med en hjælpsom medstuderende, der hjælper dig ud, og som måske ikke helt kan lade være at synes det er lidt sjovt at skulle hjælpe dig ud af kniber fremover. Og hey! Det behøver jo ikke være et kosteskab, man kan blive låst inde alle mulige steder.

I har samme hade-professor
Er der en ting jeg har lært fra det virkelige liv, så er det, at der er meget få ting der er bedre at bonde over, end mennesker man ikke kan lide. Så det er jo et helt genialt sted at starte et livslangt venskab, med en professor man ikke kan fordrage, og som man kan brokke sig over med hinanden, både i og udenfor timerne!

Du bliver opdaget i at kigge efter på deres lektier
Vi kender godt det der med, at man har haft gang i alt muligt der var lidt sjovere end eliksir lektier, eller lektier i Magiens Historie.. og så kan man godt liiiige komme til at sætte sig ved siden af nogen man lige kan komme til at se over skulderen.. og hvordan ved man lige om de er en god ven eller ej? Hvis de lader dig kigge efter, uden at sladre, så ved du de er en keeper!

I opfinder jeres helt eget hemmelige sprog
Da jeg var barn, havde jeg mange hemmelige kodesprog, og blandt mine venner, var det absolut noget af det der bragte os endnu tættere på hinanden, for så kunne vi snakke eller lave sedler om alt muligt, og være det absolut eneste der vidste hvad det var det handlede om, så hvis man vil udbygge et venskab, er det her altså en ret skæg ide!


Måske du har fundet starten på dit næste venskab i dagens opslag, måske har du ikke.. men i hvert fald så håber jeg, din egen inspiration er blevet sparket lidt i gang, ellers lover jeg jer en masse mere IG inspiration i fremtiden!

until next time