Uvenner… vi har dem nok i virkeligheden alle sammen, og selvom uvenner er noget vi alle sammen faktisk kender ret godt til, så kan det alligevel godt være svært at finde ud af, hvordan man egentlig skaber uvenner. Og for at hjælpe dig med at skabe det helt perfekte uvenskab, kommer Din Guide Til altså på banen i dag - for i dag handler det hele om uvenlige relationer, og hvordan hulan man starter dem!

Stjæl en person den anden har kær
Vi lægger hårdt ud! Hvad bedre at starte et uvenskab på, end ved at bære nag over at den anden har stjålet en person du har kær, det kan være dit crush, din bedste ven, din bror, far, you name it! For hvad er mere irriterende end når et af dine yndlings mennesker, bruger mere tid, med et menneske du bare ikke kan fordrage, end de gør med dig? Det er da lige til at blive en lille smule gal over, og hvem bedre at lade vreden gå ud over, end det her møg irriterende menneske, du ikke kan fordrage?

Spred rygter om den anden
En helt oplagt måde at gøre sig uvenner med nogen, er helt bestemt at begynde at sprede rygter om dem, og helst rygter der lige skal ødelægge det lidt for den du spreder den om. Og så virker det selvfølgelig bedst når rygterne er falske, for så bliver man altså bare rigtig tosset! Du kan fx sprede et rygte om et eller andet de skulle have sagt eller gjort, som får andre til at se skævt på dem, eller du kan krydre det lidt, og sprede et rygte der får konsekvenser for den du spreder rygtet om!

Vær ekstra super sukkersød
Hvis nu i allerede er uvenner, er der meget få ting, der er mere irriterende, end at det menneske du skal forestille at være uvenner med, bare er alt alt for smadder sød. Ved Merlin hvor er det frustrerende, når du foragter et andet menneske, og alle omkring dig forguder dem, fordi de bare er guds gave til folket.

Ydmyg dem
En genial måde at få et andet menneske til at hade dig, er ved at ydmyge dem, og sådan en god gang ydmygelse, er perfekt at bære nag på mange, mange, mange år ud i fremtiden. Måske du tilbage i Hogwarts tiderne har sneget en forkert ingrediens i deres eliksir, så den er eksploderet til en slimet masse lige op i hovedet på dem, og så er det da perfekt, stadig at være fornærmet over helt op i voksen-årene!

Ødelæg noget de er glade for
Det kan være det er deres yndlings kaffekop, et hul du laver i deres gallakappe, blæk du hælder i deres kuffert på sovesalen, ja det kan faktisk være hvad som helst, og når som helst. Jeg tror man i alle aldre bliver rigtig træt af mennesker, der ødelægger dine ting, og alt efter hvad det er der er blevet ødelagt, kan man jo gå og være sur over det i evigheder!


fjendtlige møs