Page Title
World of Potter er fyldt med alle mulige forskellige lokationer. Der er både De tre koste, Kings Cross, Torvet og mange andre. Men World of Potter byder faktisk også på nogle lokationer, som er helt hjemmelavede af vores dejlige brugere her på siden. Dem vil jeg tage et dybere kig i, når de inviterer til åbent hus.
Denne gang træder jeg ind ad døren hos: Eskild Collins. Han ejer nemlig River Thames Magical Hotel, hvor du alene eller sammen med dit livs kærlighed kan tage et par overnatninger. Trænger du til en lille ferie, eller en tur væk med den eneste ene? Så læs, hvad Eskild Collins sagde, da jeg var en tur forbi hotellet.
Hvad adskiller River Thames fra andre hoteller?
"River Thames Magical Hotel adskiller sig fra andre hoteller ved at det er fyldt med charme og tilbyder luksuriøsitet både indenfor værelsesstandard, vores mad og alt andet der findes her. Desuden er det et hotel udelukkende for magikere, så her møder man ingen mugglere. Der er 40 værelser, som er indrettet på hver sin unikke måde. Hotellet ligger tæt på Themsen i London, hvilket gør det til en glimrende beliggenhed. Det er helt klart at foretrække! Der er dermed nemme muligheder for at tage på udforskning i London, som jeg klart vil mene er et plus. På hotellet er der mange gode faciliteter både spabad, motionsrum, fællesopholdsrum, bar og restaurant. Vi har derudover et festlokale, som man kan leje til enhver fest! Jeg synes hotellet har rigtig mange ting at byde på."
18+ ansatte søges i følgende stillinger!

Tjener, vært, kok, opvasker, rengøringshjælper og sekretær.

Desuden søges der ferievikarer i
alderen 16-17 år.
Hvad er dit yndlingssted på hotellet?
"Åhhh, det er et rigtig godt spørgsmål. Jeg må nok sige baren og restauranten. I baren serverer de nogle virkelig gode drinks, et rigtig godt sted til en fyraftens ildwhiskey. Maden er også bare helt vild fantastisk i vores restaurant. Jeg kan helt klart anbefale den, hvis man overnatter på hotellet eller bare kigger forbi til en omgang aftensmad. Min bedste ven arbejder som kok i køkkenet, så det er også bare altid hyggeligt at kigge forbi til en lille sludder og få lov til at smage på de forskellige spændende retter på menukortet."
Hvordan startede hotellet?
"Det var egentligt min grandonkel, der startede hotellet op for mange år tilbage. Min bror Brandon fik et job på hotellet i baren, og spurgte mig om jeg havde lyst til at arbejde på hotellet, eftersom de søgte medarbejdere på daværende tidspunkt. Det endte med at jeg blev tjener i restauranten. Vi arbejdede begge to på hotellet i lang tid og Brandon var ligesom en højre hånd for vores grandonkel, da han efterhånden var ved at blive en ældre mand. På et tidspunkt valgte han at gå på pension, og eftersom han ingen børn havde, ville han gerne at Brandon og jeg skulle overtage hotellet og køre det videre. Det var virkelig en stor ting, men jeg var slet ikke i tvivl om at jeg ville sige ja til at blive hotelejer sammen med min bror. Vi kørte så hotellet videre i et par år indtil Brandon fik et jobtilbud i udlandet han ikke kunne sige nej til. Derfra kørte jeg hotellet videre selv som ene ejer."
Så der var altså alt det, der er at vide om Eskilds skønne hotel! Skynd dig at booke et værelse, eller send en ansøgning til en af de ledige stillinger!
Hvor bliver der holdt åbent hus næste gang? Har du et sted, som gerne vil slå dørene op for mine spørgsmål?
Send en ugle til Aleja Navarro, og så kan du åbne døren næste gang!
magiske hilsner
hos
Eskild Collins