Hej og velkommen til det aller første blogindlæg i vores helt nye fanteori-serie! Fanteorier er altid spændende at læse, og man kan hurtigt få et helt andet syn på J.K.Rowlings detaljerede historie og Harry Potter. Hvis man har læst bøgerne lidt mere end to gange, kan man begynde at lægge mærke til alle de skjulte detaljer. Det er på den måde at mange forskellige fanteorier opstår og vi skal nu kigge lidt mere på dem.

I denne uge vil vi kigge på fanteorien...... *trommehvirvel og konfetti* Er Draco Malfoy en varulv?
En af de mere kendte fanteorier handler om vores alle sammens Draco Malfoy. Slytherin eleven, Muggle haderen og mest af alt Dødgardisten. Vi ved nok alle hvordan Draco i Harry Potter og Halvblodsprinsen bliver en Dødsgardist og bliver sat til at myrde Albus Dumbledore, men ikke kunne gennemføre det. Fanteorien går ud på at Draco ikke kun er Dødsgardist men OGSÅ en varulv. Nu skal I høre hvorfor:

En af Voldemorts mest trofaste tilhængere var varulven Fenrir Greyback. Voldemort brugte ham ofte til at straffe Dødgardisters børn, hvis forældrene havde svigtet ham. På den måde blev børnene til varulve. Lucius Malfoy var en af de Dødsgardister som svigtede Voldemort, hvilket er en god grund til at Darco kunne have blevet bidt af Fenrir, og dermed være blevet til en varulv.

Det giver også god mening hvis man tænker på forholdet mellem Draco og Snape i Harry Potter og Halvblodsprinsen. Snape lavede Den Ubrydelige Ed og lovede at han ville gøre alt for at beskytte Darco.  Dette kunne han også have gjort fordi, han vidste at Draco ville få brug for Stormhateliksiren for at holde hans indre varulv i ro. Ud over det er varulve tit beskrevet som blege – hvilket Draco i sandhed er. Ud over det begyndte han at se mere og mere syg ud, hvilket også er noget der kendetegner en varulv. Det er en meget spændende og måske også overbevisende teori, og jeg kan ikke lade vær’ med at få en smule ondt af Draco. Hvad synes i? Er teorien værd at tro på eller er det helt ude i hampen?

Til vi ses igen!