Florences Roulette er atter tilbage - endnu engang med et blik på karakterudvikling - hvor der i tre punkter vil komme lidt idéer til, hvordan man kan komme i dybden med sin karakters personlighed, væremåde etc. Så god fornøjelse!
MAGISKE INFORMATIONER
Der er flere magiske punkter, som kan fortælle lidt om, hvem din karakter er som person. Derfor kan én af måderne at komme i dybden med din karakter være at kigge lidt ind i personens magiske evner. Naturligvis med højde for, om de kan udføre det ifølge Magisk Kunnen!

DET KUNNE EKSEMPELVIS VÆRE
⦿ Første tegn på magi: hvad udeløste det? Var din karkater meget glad, var din karakter vred? Hvor gamme var din karakter?
⦿ Boggarten: hvad frygter din karakter mere end noget andet? Ens værste frygt kan sige meget om ens karakter.
⦿ Patronus: Hvad er din karakter indre dyr? Der er en masse personlighedtræk i Biblioteksbogen "Patronussen: Dit Indre Dyr" at tage udgangspunkt i, så man kan spore sig ind på sin karakter.
⦿ Stjernetegn: I Biblioteksbogen "Astrologi for Alle" og bogen "Stjernetegn" kan du blive inspireret til din karakters personlighed ud fra stjernetegnet, som din karakter her.
QUIRKS, vaner og alt muligt tilfældigt
Et andet sted at tage fat, når man vil et spadestik dybere i din karakter, kan være det, som kommer til at kendetegn denne. Det kan være quirks/særheder, vaner, meget mere.. Små "lister" af ting, som din person enten gør, kan lide, siger... Der er mange muligheder! På den måde kan din karakter måske også stikke lidt ud, og du kan gøre karakter til din egen og én, du synes jeg er sjov at spille på!

DET KUNNE EKSEMPELVIS VÆRE
⦿ Vaner: ting, din karakter gør ofte
⦿ Likes: ting, din karakter godt kan lide
⦿ Dislikes: ting, din karakter ikke bryder sig om
⦿ Citater: små ting, din karakter tit siger
⦿ Kropssprog: ting, din karakter gør med kroppen i forskellige situationer
⦿ Styrker: hvilke ting, din karakter er dygtig til
⦿ Svagheder: hvad din karakter er knap så god til
⦿ Random facts: alle mulige tilfælde fakta om din person (det kan i bund og grund også være en samling af alle andre punkter)
HOLDNINGER OG PRINCIPPER
Slutteligt, så er det jo nok ingen hemmelighed at alle menensker har holdnigner til diverse ting. En sidste måde, du kan komme i dybden med din karakter på er at tage stilling til, hvad din karakter mon mener om forskellige emner. Det behøver ikke besluttes på éngang, eller blive skrevet i sten - men kan jo altid blive overbevist om at en anden holdning er bedre i fremtiden!

DET KUNNE EKSEMPELVIS VÆRE HOLDNINGER TIL
⦿ Brugen af husalfer (mener din karakter, det er okay eller forkert?)
⦿ Blodstatus (er din karakter opvokset i en blodfanatisk holdning eller ej?)
⦿ Mørk magi (er det okay at bruge eller ej?)
⦿ Muggleroplysning (bør reglerne om at holde den magiske verden skjult være så strenge?)
⦿ Klima (mener din karakter, at magikere også bør være opmærksomme på klimaet?)

Det var alt for denne omgang af Florences roulette. Jeg håber, det skyder lidt gang i idéerne om, hvordan kan karakter kan komme til live. Slutteligt så er den sjoveste jo måde også klart at udnytte IG-spillet; vægge løs, emne løs, skrive baggrundshistorie... Så jeg håber, I har fået idéer til at komme igang!