Potteruniverset:

PYROMANTI

Tre hurtige om pyromanti:

- Når man spår ved hjælp af ild kan det kaldes en "brandvarsel".

- Symbolerne, som opstår er meget lig dem, som opstår når man spår med te, altså tasseografi.

- Kantaurer har stor kendskab til denne form for spådomsmetode, og har specialiseret sig i netop pyromanti.

Hvad er Pyromanti?

Har du nogensinde hørt om Pyromanti? Hvis ikke, så kan du godt forvente at blive klogere på det nu, og har du hørt om det så læs med alligevel, for der kommer også fifs til dit IG spil! Personligt synes jeg at pyromanti er en af de mere spændende former for spådom, og derfor har jeg dykket længere ned i det, og forsøgt at finde frem til en masse idéer, hvor den kan indgå i IG spillet.
Alle spådoms interesserede har nok på et eller andet tidspunkt hørt ordet pyromanti. Dette er nemlig en helt speciel form for spådom, som ikke er sådan lige til at blive klog på. Denne slags er nemlig en vanskelig type spådom, som man skal sætte sig godt ind i, før man kan benytte sig af den og forstå den rigtigt.
Som navnet nok antyder, så handler pyromanti om ild. Helt specifikt, så handler det om afbrænding af forskellige planter og urter.

Hvordan spår du med pyromanti?

Som skrevet ovenfor, så er denne spådomsmetode en metode, som indeholder ild. Du skal samle nogle planter og urter og herefter sætte ild til dem. Røgen, som forlader disse urter og planter, vil automatisk være tykkere end normalt røg, grundet de forskellige urter, som indgår. I røgen vil man kunne spotte symboler, som minder meget om de symboler, du kan se, når du spår ved hjælp af te og benytter dig af tasseografi.
Selvom røgen fra afbrændingen er tyk, så vil det ikke være nemt at spotte de symboler, som måtte opstå når du spår med pyromanti. Det er svært fordi symbolerne kommer og går meget hurtigt i røgen, og man skal derfor være hurtig til at spotte dem. Symbolerne er kun synlige i få sekunder, så det er praktisk at kende dem på forhånd og derfor hurtigt at kunne se og tyde dem.

Hvordan kan du bruge pyromanti IG?

Pyromanti kan bruges på mange forskellige måder. Denne form for spådom kræver nemlig ikke andet end ild og forskellige urter og planter. Det giver en adgang til at få inddraget magi, mystik og spådom i sit spil. Det kan også hurtigt give mulighed for nye relationer. Hvis ikke din karakter er god til spådom, så kan man opsøge en, som kender til det og måske endda er virkelig dygtig, når det gælder netop pyromanti. På den måde kan man hurtigt få et fedt emne i gang sammen.
Et fedt emne kunne også være at se på brandvarslerne og opdage de symboler, som opstår i ilden. Har din karakter måske spottet nogle i en tekop engang, og derfor kan genkende de symboler, som kort opstår i den tykke røg? Det kunne også være en idé, at få mødt en kentaur eller to, som kan guide dig i røgens symboler. Der er mange muligheder.


Det var alt jeg havde for denne gang! Jeg håber I blev klogere på denne avancerede form for spådom, og at I fik blod på tanden til at få gang i et emne eller to, hvor I forsøger jer med at få brændt nogle urter og planter og give den gas med pyromanti i jeres IG spil. Jeg tror bestemt selv, at jeg skal have gang i nogle emner med pyromanti!

William Acheron
Alle illustrationer i blogindlægget er lavet med AI Art Generator