Rigeligt med Relationer

Der er så mange helt fantastiske relationer på World of Potter og det kan være svært at følge med i dem allesammen. I denne nye serie vil jeg sætte fokus på nogle af dem. I denne uge sætter vi fokus på relationen mellem de to musikere Francine Beckett og Melcha Chen.

Hvad er jeres relation til hinanden?
Francine og Melcha er besties og bandmakkere.
Hvordan fandt I på jeres relation?
Da de begge har gået på både Mahoutokoro og Ilvermorny omkring samme tid, gav det mening, at de kendte hinanden ret godt. Og så klikkede det bare, når nu de begge har flere ting tilfælles, heriblandt deres interesse for musik.
Hvad er den største forskel på jeres relation nu vs. da I startede?
At de nu er kendte. Derudover er de to virkeligt også blevet tætte. Deres relation er gået fra blot at være et venskab grundet omstændigheder, til at de nu er et par bedste veninder, som startede et band sammen? Crazy. Vildt!
Hvad er det bedste ved jeres relation?
Den ene kan altid bare foreslå en sjov, spøjs eller dum idé, og så er den anden allerede igang med at oprette vægopslaget eller emnet til det. Og så den obligatoriske forkærlighed til spytsten.
Hvis I kunne ændre én ting ved jeres relation, hvad skulle det så være?
At vi var begyndt tidligere. Vi fik først stablet vores relation på benene på de sidste år på Hogwarts (for der kom Fran til Hogwarts). Dog ville det have været så sjovt at kunne spille direkte på flere af de tidligere oplevelser!
Hvis I skulle give ét råd videre til andre omkring at danne relationer, hvad skulle det så være?
Start et band med jeres bedste ven.

Det var alt for denne gang. Har du en relation, som du synes der fortjener at blive sat fokus på, så tøv endelig ikke med at sende mig en ugle.