Potteruniverset:

NYMPHADORA TONKS

Tre hurtige om Nymphadora Tonks:

- Hendes moster var Bellatrix Lestrange og det var også hende, som tog livet af Nymphadora Tonks.

- Hendes patronus har skiftet form. Det startede ud med at være en præriehare, men skiftede og tog derefter form som en ulv.

- Hun har af flere omgange passet på Harry og vogtet ham. Hun var også med til, at bevogte profetien om ham.

Hvem er Nymphadora Tonks?

Er man vild med magi og Harry Potter universet, så har man helt sikkert også hørt om heksen Nymphadora Tonks! Der er dog en helt masse spændende viden om hende. Læn jer tilbage og læs med, for jeg vil nemlig give jer lidt mere info om denne farvestrålende heks!
Nymphadora Tonks var en ung kvinde, med hjertet på det rette sted. Hun var svær ikke at holde af, da hun var entusiastisk, glad og en smule klodset. Hendes nysgerrighed bragte hende sommetider i små problemer, men det var blot en del af hendes charme.
Nymphadora Tonks gik på Hogwarts Skole for Heksekunster og Troldmandsskab. Fordelingshatten gav hende en plads på Hufflepuff kollegiet. Hun var en dygtig magiker, men noget af det hun ikke var så god til, var husholdningsbesværgelser - dette var endda selvom hendes mor brillerede indenfor den slags magi.
Da hun var færdig med sin skolegang på Hogwarts, dimitterede hun og blev ansat ved ministeriet for magi. Nymphadora Tonks uddannede sig som auror, og endte med at bruge disse evner og uddannelse på den plads, hun fik i Fønixordenen. Hun var en af de få ansatte i ministeriet, som troede på, at Lord Voldemort var vendt tilbage. Hun gav Fønixordenen informationer fra ministeriet. Hun var derfor meget praktisk at have som medlem.
Nymphadora Tonks var gift med Remus Lupus, og de to fik sammen en søn. Det var dog ikke lutter lykke mellem dem, da parret faktisk splittede i en kort periode. Dette gjorde de fordi Remus ikke ville såre Nymphadora. Han frygtede, at sønnen ville arve hans varulve gener. Dette skete dog ikke, men han arvede noget helt særligt fra Nymphadora Tonks.

Hvilke særlige evner havde Nymphadora Tonks?

Nymphadora Tonks havde den helt særlige evne, at ændre sit udseende som hun ønskede det. Hun var nemlig metamorhpmagus. Disse evner gav hun også videre til sin søn.
Nymphadora Tonks var normalt beskrevet som en kvinde med et hjerteformet ansigt, også havde hun helt mørke øjne. Hun havde for det meste helt pink hår, men ændrede det også af og til. Hun blev sommetider også set med strittende, lilla hår.
Hendes evner var særlige og hun udnyttede dem sommetider til at underholde folk. Nogle af jer kan måske huske fra Harry Potter filmen, da hun forvandler sit ansigt til en gris?

Hvordan kan du bruge Nymphadora Tonks IG?

Dette er lidt ligesom sidste gang! Fordi Nymphadora Tonks er en karakter, som vi desværre ikke kan møde på IG fronten, så er det ikke helt så nemt at tage hende i brug! Dog synes jeg hun er ret cool at have som forbillede. Hun døde desværre ganske ung, men hun nåede at udrette en helt masse ting!
Jeg synes nemt, man kan bruge hende som forbillede på IG fronten. Måske din karakter vil være auror og bruger hende som argument for, at selvom man er ung, så kan man godt være en virkelig dygtig auror? Det kan også være hun inspirere din karakter til at prøve nye hårfarver?


Det var alt hvad jeg havde med til jer for denne gang! Jeg håber I blev klogere på Nymphadora Tonks og hendes særlige evner! Jeg glæder mig til at se, om nogle af jeres karakterer får fede og farverige hårfarver!

William Acheron
Alle illustrationer i blogindlægget er lavet med AI Art Generator