Rigeligt med Relationer

Der er så mange helt fantastiske relationer på World of Potter og det kan være svært at følge med i dem allesammen. I denne nye serie vil jeg sætte fokus på nogle af dem. I denne uge sætter vi fokus på relationen mellem vennerne Katherine Blanchard og Kathrine Kingsleigh.

Hvad er jeres relation til hianden
Kathrine og Katherine er veninder og sovesal-kammerater.
Hvordan fandt I på jeres relation?
Vi fandt ud af, at vi havde en fælles interesse i at gå på opdagelser, og så startede vi ellers med et emne, hvor de var på udkig efter Grundlæggernes Tårn. Efterfølgende er de blevet bedre og bedre veninder, da vi fandt ud af, at de havde det samme værdisæt ift. lektier og regler, altså klassisk Ravenclaw!
Hvad er den største forskel på jeres relation nu vs. da I startede?
De ser begge to hinanden, som fortrolige veninder nu. Ingen af dem er typer, der deler deres tanker og følelser med folk, som de ikke har stor tillid til. De kan nu også dele deres bekymringer med hinanden.
Hvad er det bedste ved jeres relation?
Det bedste er helt sikkert, at de er så ens og alligevel så forskellige. På rigtig mange områder minder de om hinanden, men det er også tydeligt, at de har to vidt forskellige baggrunde. Kathrine kommer fra en fuldblods familie , og Katherine er vokset op med en muggler mor, som har ført en muggler tilværelse. Der er derfor også områder, hvor deres tanker er vidt forskellige, f.eks. angående husalfer. Der er også noget virkelig fedt ved, at der er plads til det meste i deres relation. Det gør det muligt at lave emner om det meste, hvor der alligevel er plads til hinandens forskelligheder.
Hvis I kunne ændre én ting ved jeres relation, hvad skulle det så være?
Der er ikke rigtig noget, som vi ønsker at ændre på. Vi har en god relation, hvor der er plads til, at de begge to kan udvikle sig, i deres eget tempo, og der er plads til både forskelligheder, nye ideer og til at de hver især kan være deres egen person.
Hvis I skulle give ét råd videre til andre omkring at danne relationer, hvad skulle det så være?
Vores råd ville nok være, at man ikke nødvendigvis behøver at planlægge en relation, men at det giver utrolig meget bare at lade dem udvikle sig naturligt. Så er det også bare virkelig vigtigt at holde fast i sin personlighed, og give plads til den anden i relation. Man skal nok finde en eller anden måde, hvorpå det kommer til at passe ind i en form for relation.

Det var alt for denne gang. Har du en relation, som du synes der fortjener at blive sat fokus på, så tøv endelig ikke med at sende mig en ugle.